Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Breach 17 Ocak’ta Erken Erişime Çıkacak!

Breach Steam'de erken erişime çıkacak.

Aylardır Steam’de boy gösteren ve bilgisayar oyuncularına sunulacak olan Breach 17 Ocak’ta erken erişim oyunu olarak bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Breach 17 Ocak’ta Erken Erişime Çıkacak 2

Aylardır bilgisayar platformu oyuncuları tarafından beklenen Breach tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek. Steam’de çıkış tarihini Ocak 2019 olarak geçtiğimiz aylarda duyuran yapım bugün PC Gamer’ın haberine göre 17 Ocak’ta erken erişim oyunu olarak karşımıza çıkacakmış. Fantastik bir oynanışa sahip olacak olan oyunda zengin ve devasa bir içerik bizleri karşılayacak. Aksiyon ve RYO oyunu olarak rakiplerinden bir adım öne çıkan yapımda başlangıç aşamasında sadece İngilizce dil desteği olacak.

Oyun içerisinde karakterimiz ile düşmanlara karşı savaşacak ve onları yere sermeye çalışacağız. QC Games imzası ile geliştirilen yapım nasıl bir fiyat etiketi ile oyunculara sunulacak hala bilinmiyor. Geçtiğimiz ay da yaptığımız haberlerde fiyat etiketi hakkında herhangi bir bilginin yer almadığını söylemiştik. Muhtemelen oyun yayınlanması ile fiyat etiketini de oyuncular ile paylaşacak.

Nefes kesici sahnelere sahip olacak olan erken erişim oyunu görsel efektleri ile beğenileri kazanmaya çalışacak.

Breach 17 Ocak’ta Steam’de erken erişime çıkacak.

Breach: Welcome To The Dungeon Brawl

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.