Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Brawl Stars Oyun Modları Nelerdir?

Brawl Stars isimli oyunda bulunan oyun modlarını detaylı bir şekilde öğreneceksiniz.

Brawl Stars isimli oyunu çoğunuz duymuştur. Supercell firmasının nişancı oyunu olarak geçmektedir. İlk çıktığı günden itibaren müthiş bir indirme sayısına ulaşan Brawl Stars’ı ülkemizde de oynayan bir hayli fazla. Bilmem dikkat ediyor musunuz ama ben ara ara bu oyunu oynayanları dışarıda görüyorum. Kendimde bu oyunu oynuyorum. Oyunda bir sürü karakter ve bir çokta oyun modu bulunuyor.

Bizi şimdilik oyun modları ilgilendiriyor. Brawl Stars oyun modları isimli yazımızda sizlere oyunda bulunan modlardan ve ne gibi özelliklere sahip olduğundan bahsedeceğim. Çünkü çoğu oyun modu doğru bir şekilde anlaşılmıyor ve oyuncu o moda girdiği zaman ne yapması gerektiğini bilmiyor. Ama hiç merak etmeyin, oyun modları ile ilgili her sorunuzun cevabını burada bulacaksınız. Hazırsanız başlayalım.

brawl stars oyun modlari 2

Brawl Stars Oyun Modları

Oyun ilk çıktığında sadece 2-3 adet oyun modu bulunuyordu. Zaman geçtikçe Supercell oyuna daha fazla mod eklemeye başladı. Ne kadar çok mod o kadar çok rekabet demek tabi ki. Hangi modda nasıl oynamanız gerektiğini birazdan anlayacaksınız. Çünkü sizlere oyun modlarında bahsedecek ve bilgiler vereceğim. Artık başlayabiliriz.

Brawl Stars Elmas Kapmaca Modu : Bu oyun modu şu an oyunun en popüler oyun modu diyebiliriz. Burada 3’e karşı 3 olarak mücadele veriyorsunuz. Haritanın ortasında elmaslar çıkıyor ve sizde bunları toplamaya çalışıyorsunuz. 10 adet elmasa sahip olan takım için geri sayım başlıyor. Yani 10 adet elması süre sonuna kadar tutarsanız oyunu kazanıyorsunuz. Tabi ki karşı taraf bu durumda sizi asla rahat bırakmayacaktır. Bu yüzden dikkatli olun.

Brawl Stars Soygun Modu : Soygun modu da eğlenceli bir mod olarak geçiyor fakat fazla oynandığını düşünmüyorum. Burada her takımın 50000 canı bulunan bir kasası bulunuyor. Bu kasalar takım oyuncularının doğduğu alanda bulunuyor. Burada amacınız rakibin kasasını tamamen patlatmaktır. Tabi bunun yaparken kendi kasanıza da sahip çıkmanız gerekiyor.

Brawl Stars Hesaplaşma Modu : Bu oyun modu, oyunun ilk oyun modlarından biri ve hala oldukça popüler bir mod. Bu bildiğimiz Battle Royale modu aslında. Toplamda 10 kişi bir alanda mücadele etmektedir. Burada sona kalan kişi kazanıyor. Sizlere tavsiyem ilk başlarda hemen çatışmalara girmemeniz. Biraz bekleyin güvende olun sonra, kişi sayısı azalınca aktif olabilirsiniz.

Brawl Stars Ödül Avı Modu : Bu oyun modunda ise her oyuncu oyuna 2 yıldız ile başlıyor. Bir rakibi yok ettiğinizde onun yıldızlarını da topluyorsunuz. Süre sonunda en çok yıldıza sahip olan takım oyunu kazanmış sayılıyor. Burada takım olarak oynamak gerçekten çok ama çok önemli.

Brawl Stars Kuşatma Modu : Kuşatma oyun modu ise oldukça farklı ve eğlenceli bir yapıya sahip. Robotları kullanarak rakiplerin üssünü ele geçirmeye çalışıyorsunuz. Yapmanız gereken bu başka bir şey yok zaten. Oldukça basit ve anlaşılır bir oyun modu.

Brawl Stars Savaş Topu Modu : Bildiğimiz futbol maçı modu. İki takım bulunuyor. Her takımın 3 oyuncusu var. Topu kontrol ederek gol atmaya çalışıyorsunuz. 3 gol atan takım oyunu kazanıyor. Özellikle bu modu arkadaşlarınız ile oynayabilirsiniz.

Brawl Stars Alaşağı Modu : Bu oyun modunda rakipleriniz dışında bir de oyun patronu yani boss bulunuyor. Bir yandan onu yok etmeye çalışacak bir yandan da rakipleriniz alt etmeye çalışacaksınız. Oldukça zevkli bir mod diyebilirim. Kesinlikle bu modu denemelisiniz.

Brawl Stars oyun modlarını görmüş ve öğrenmiş olduk. Umarım kafanızda ki tüm sorular cevap bulmuştur. Yine sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. En kısa sürede cevap vereceğime emin olabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

6 Yorum

  1. Dominika wujcik

    Wow

    0
    0
    Cevap
  2. Stydgs

    Bshdhdydhbdbzyz

    0
    0
    Cevap
  3. Ege

    Brawl stars çok güzel bir oyun

    0
    0
    Cevap
  4. MİRAÇ SERCAN

    Oyun acayip güzel karekter vermiyo ?????

    0
    0
    Cevap
  5. Hasan

    Çok güzel bir oyun 8senedir oynuyorum

    0
    0
    Cevap
    • ERK

      8 yıldır yok bu oyun

      0
      0
      Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.