Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bravely Default 2 Yeni Bir Fragman ile Çıkış Tarihini Duyurdu

Bravely Default 2 için yeni bir fragman yayınlandı. Fakat bu yıl çıkması beklenen oyun önümüzde ki yıla ertelendi.

Nintendo, hem Control hem de Hitman 3‘ün bulut sürümlerinin Nintendo Switch‘e geleceğini doğruladığı. Şirket ayrıca Bravely Default 2 ile ilgili bazı iyi ve kötü haberleri de doğruladı. İyi haber, yepyeni bir fragmanımız olması. Kötü haber şu ki, Bravely Default 2 gelecek yılın Şubat ayına kadar ertelendi.

Bravely Default 2 Ertelendi

Nintendo, Mini Direct’in ardından tweet attı: “Başlangıçta Bravely Default II‘nin 2020’de çıkacağını duyurduk. Ancak bu RPG deneyiminin olabildiğince iyi olmasını sağlamak için daha fazla geliştirme süresi gerekiyor. Sabrınız için teşekkür ederiz. Oyunu 26 Şubat‘ta başlamayı dört gözle bekliyorsunuz.”

Bravely Default 2 merakla beklenen bir devam oyunu ve gecikme hayal kırıklığı yarattı. Bu karar umarım öylesine bir erteleme yerine, gerçekten oyunun kalitesini artırmayı hedefliyordur. Son zamanlarda birçok oyun ertelendi. Cyberpunk 2077’de dahil olmak üzere oyunlar olarak artık erteleme haberi görmekten gerçekten sıkıldık.

Bravely Default 2 Nintendo’ya Göre:

“Serinin yeni macerasında oyuncular, büyüleyici yerleri ziyaret ederek, merak uyandıran karakterlerle tanışacak. Korkunç kötülerle savaşarak destansı bir yolculuğa çıkacaklar. Asterisk taşıyıcıları olarak adlandırılan düşmanları yenecekler. Kahramanlar işlerini değiştirmelerine olanak tanıyan Yıldız İşaretlerini alacaklar. Oyuncular, doğru iş kombinasyonunu kullanarak savaşın gidişatını kendi lehlerine çevirebilecekler. Kazanılabilecek işlerden bazıları arasında Güçlü Öncü, Beyaz Büyücü, Ozan, Canavar Ustası ve Kumarbaz yer alacak. ”

Bravely Default 2’nin Yayınlanan Yeni Fragmanına Aşağıdan Göz Atabilirsiniz:

BRAVELY DEFAULT II arrives February 26th! (Nintendo Switch)

Bravely Default 2, 26 Şubat 2021‘de Nintendo Switch‘e geliyor. İlk oyunu oynadınız mı? Gelecek devam oyunu için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı bizler ile paylaşabilirsiniz.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.