Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Boss Key’in Kapanacağını Çalışanlar Dahi Bilmiyordu!

Boss Key'in kapatılma kararı çalışanları bile şaşırttı!

Şirketinin kapatılacağını ve işsiz kalacağını öğrenmek her zaman bir çalışan için zorlu bir tecrübedir. Üstelik bu haberi doğrudan 10 yaşındaki kızınızdan alırsanız, muhtemelen çok daha zorluk çekersiniz. Görünüşe göre bazı Boss Key Productions çalışanlarının başına da benzer bir durum geldi.

Boss key kapanacagini calisanlar dahi bilmiyordu 1

Boss Key Productions’ın LawBreakers sonrası umutlarını bağladığı oyun battle royale türündeki Radical Heights olmuştu. Bu oyunun lider tasarımcısı Ron Lajoie ise dün ani bir şekilde Boss Key Studios’un kapanacağını öğrendi. Üstelik haberi veren kişi de öz kızıydı!

Başarılı yapımcı Ron LaJoie, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; ’10 yaşındaki kızınız stüdyonuzun kapandığını duyuran basın bülteninin ekran görüntüsünü çekip size yolluyor ve her şeyin yolunda olup olmadığını soruyor.’

Boss Key Productions’ın kurucusu, eski Epic Games çalışanı Cliff Bleszinzki stüdyonun kapatılacağını dün Twitter üzerinde duyurmuştu. Buna rağmen stüdyo çalışanlarının bu bilgiden haberdar olup olmadığı meçhul. Tıpkı Ron LaJoie gibi bazı çalışanların gerçeği olay basına yansıdıktan sonra öğrendiği söyleniyor. Bu yüzden de Cliff Bleszinski’ye yöneltilen eleştiriler var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.