Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands Serisi 3 Ayda 5 Milyondan Fazla Kopya Sattı!

Borderlands serisi yeni kopya satışlarına devam ediyor.

Şu sıralar oyuncular tarafından Borderlands 3 merakla beklenirken serinin eski oyunlarına olan ilgi de artmaya başladı. Serinin ikinci oyunu son aylarda gerçekleştirdiği başarılı satışlar ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Borderlands Serisi 3 Ayda 5 Milyondan Fazla Kopya Sattı 2

İlk oyunu ile 10 yıl önce yani 2009 yılında karşımıza çıkan Borderlands serisi oyunculara enfes bir aksiyon deneyimi sunmuştu. İlk oyun ile gelen başarı beraberinde 2012 yılında ikinci oyunu karşımıza çıkarmıştı. İkinci oyunda oyuncular tarafından şu sıralar ilgiyle oynanmaya devam ederken satış rakamlarının da arttığı ifade edildi.

Borderlands serisinin en yeni oyunu olacak olan Borderlands 3, 13 Eylül’de hem konsol hem de bilgisayar platformu için lansmana çıkacak. Borderlands 3 oyuncular tarafından beklenmeye devam ederken bugün gelen bilgiler ile oyunun ikinci sürümünün satış rakamlarını artırdığı ifade edilmiş.

PC Games N’in yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Borderlands serisi son üç ayda 5 milyon yeni kopya satışı yapmayı başarmış. Borderlands serisi günümüzde toplamda 48 milyon satış rakamlarına ulaşırken, serinin ikinci oyunu son aylarda yaptığı satışlar ile oldukça yüksek gelirlere ulaşmayı başardı. Yapım satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.