Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3’ün Yeni Fragmanı Moze Ve Iron Bear’i Tanıtıyor!

Moze ve Iron Bear tanıtıldı.

Borderlands serisinin en yeni oyunu olarak duyurulan Borderlands 3 yeni gelişmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yapım bünyesinde yer alacak olan iki önemli karakteri yeni bir fragman eşliğinde tanıttı.

Borderlands 3’ün Yeni Fragmanı Moze Ve Iron Bear’i Tanıtıyor 2

Konsol ve bilgisayar platformu için duyurulan Borderlands 3, Borderlands 2’nin devamı niteliğinde karşımıza çıkacak. Serinin dördüncü oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapım hem eski oyunlarından izler taşıyacak hem de bizleri yeni bir dünyaya götürecek. Bünyesinde farklı karakterlere de yer verecek olan oyun yeni fragmanında iki önemli karakterini karşımıza çıkardı ve bizleri bilgilendirdi.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz yeni gelişmeler arasında oyun içerisindeki en önemli karakter olan Moze’i ve onun en yakın arkadaşı olan Iron Bear oyuncular gösterilmiş. Dişi bir karakter olarak karşımıza çıkan Moze’i en yakın arkadaşı olan Iron Bear ile oldukça iyi anlaşıyor ve düşman karşısında adeta birlikte hareket ediyorlar.

Moze, Iron Bear’i geliştirebiliyor ve üzerinde değişiklikler yapabiliyor. Iron Bear ise en yakın arkadaşına zarar gelmemesi için elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Yeni trailer’ı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Borderlands 3 - Moze Character Trailer: "The BFFs"

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.