Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3’ün Bloody Harvest Etkinliği 2 Gün Sonra Başlayacak!

Borderlands serisinin en büyük oyunu olarak 13 Eylül 2019’da lansmana çıkan Borderlands 3 deli gibi satmaya devam ederken geçtiğimiz günlerde oyunun Cadılar Bayramı etkinliği de duyurulmuştu. Bugün gelen haberler ile de Bloody Harvest etkinliğinin 24 Ekim’de lansmana çıkacağı duyuruldu.

Borderlands 3’ün Bloody Harvest Etkinliği 2 Gün Sonra Başlayacak 2

Hem satış rakamları hem de gerçek zamanlı oyuncu sayısı ile Borderlands 2’yi adeta 2’ye katlayan Borderlands 3 dünyanın dört bir yanında oynanmaya devam ediyor. Zengin içeriği ile hem oyuncu incelemelerin de hem de eleştirmenlerin incelemelerinden tam puan almayı başaran oyun yeni bir etkinliği ile yine oyuncularını heyecanlandırdı.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Borderlands 3’ün yeni etkinliği olacak olan Bloody Harvest 24 Ekim’de yani iki gün sonra lansmana çıkacakmış. 24 Ekim’de başlayacak olan etkinlik 5 Aralık’ta sona erecekmiş.

Oyuncular etkinlikte kendilerine yeni bir görev verecek olan Maurice adında bir kertenkele ile karşılaşacak ve yeni düşmanlara karşı savaşacaklarmış. Etkinlikte oyunculara yeni silah modellerinin de sunulacağını ifade edelim.

22 Ekim itibari ile Bloody Harvest etkinliği konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak.

Borderlands 3 – Bloody Harvest Event Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.