Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3’de Daha Önce Kaldırılmış Olan İki Mayhem Modu Değiştiricisi Geri Geldi

En son gelen ufak değişiklikler ile birlikte Borderlands 3'te bulunan Boundary Issues ve Drone Ranger Mayhem Mode'ları geri getirildi.

Gearbox Software tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan Borderlands 3‘ün daha önce oyunda bulunan iki Mayhem Mod değiştiricisi en son gelen ufak bir güncelleme ile birlikte oyuna geri getirildi.

Borderlands 3de Daha Önce Kaldırılmış Olan İki Mayhem Modu Değiştiricisi Geri Geldi 1

Bounty of Blood‘ı kısa süre önce piyasaya süren ve Mayhem Mode deneyimini daha da sıkılaştıran Gearbox “Ekip, herkesin oynadığı ve başkalarıyla paylaştığı ilginç ve farklı yapıların tadını çıkarıyor ve gülüyor. Genel oynanışta yapılan değişikliklerden çıkan çeşitlilikten memnunuz ve umuyoruz ki sizi daha önce yapmadığınız bazı becerileri, yapıları ve teçhizatları tekrar ziyaret etmeye teşvik edecektir.” diye yazdı.

Bununla birlikte, Borderlands: Bounty of Blood için henüz ilk günleri, bu nedenle Gearbox’ın mevcut olabilecek sorunları tespit etmek için biraz zamana ihtiyacı olacak. Herhangi bir topluluk raporuna da dikkat ediyorlar, bu yüzden aşırı güçlenmiş yapılarla karşılaşırsanız, nereye yazmanız gerektiğini biliyorsunuz.

En son düzeltmeye gelince, Boundary Issues ve Drone Ranger değiştiricileri daha önce geçici olarak kaldırıldıktan sonra Borderlands 3’ün Mayhem Moduna geri döndü. Bunun dışında kalan değişiklikler ise fotoğraf modunu kapattıktan sonra sıfırlanan kamera gibi çoğunlukla küçük sorunlar giderildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.