Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3 Oyunculara Legendary Silah Ve Teçhizatları Kazanmaları İçin Daha Fazla Yol Sunuyor

Borderlands 3 için yeni bir etkinlik mevcut.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanmış olan Borderlands 3 Coop Loot Drop etkinliği oyunculara yağma için daha fazla neden veriyor. Bu hafta oyunun geliştiricisi olan Gearbox Software yeni iki ek oyun içi bonus açıkladı.

Borderlands 3 Oyunculara Legendary Silah Ve Teçhizatları Kazanmaları İçin Daha Fazla Yol Sunuyor

Her iki Borderlands 3 etkinliği de oyunculara daha fazla ganimet ve özellikle efsanevi ganimet kazandırmayı amaçlıyor. Birçok insan her zamankinden daha fazla oyun oynadığından, Gearbox Software, Borderlands 3’ün zamanlarının ödüllendirildiğini hissettiğinden emin olmak istiyordu. Ayrıca, oyuncuları oyuna geri kazandırmak’da geliştirici için ayrı bir bonus oluyor.

Rare Chest Riches, adından da anlaşılacağı gibi, oyunculara sandıklardan yağma alma konusunda daha iyi oranlar verir. Özellikle, kırmızı sandıkların Legendary donanım sunma şansı artacaktır. Çoğu oyuncu Borderlands 3’e giriş yaparken red chest’e sahiptir, ancak bu etkinlik daha kapsamlı gezinmeleri teşvik etmelidir. The Rare Chest Riches etkinliği 16 Nisan 2020 tarihinde başlayacak.

Ayrıca, Borderlands 3: Guns, Love ve Tentacles adlı yeni bir DLC‘nin 26 Mart 2020 tarihinde serbest bırakılması ve seviye sınırının artması ve oyuncular arasında bir seviye artışı olması göz önüne alındığında, oyuncular kendilerini güçlendirmeye ihtiyaç duyabilirler. Kırmızı sandıklar tipik olarak kendi başlarına ödüllendiriyorlar, ancak tüm Coop Loot Drop etkinliklerinin kombinasyonu ile oyuncular bir çok efsanevi ekipmana sahip olabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.