Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3 İlk 5 Günde 5 Milyondan Fazla Kopya Sattı!

Borderlands 3'ün ilk gün ki satışları beklentileri karşıladı.

Oyuncular tarafından beğenilmesi ile gündemden düşmeyen Borderlands 3 satış rakamları ile de beklentileri aşmayı başardı. Konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanan oyun eş zamanlı oyuncu sayısıyla da eski sürümü ikiye katladı.

Borderlands 3 İlk 5 Günde 5 Milyondan Fazla Kopya Sattı 2

Bilgisayar platformu sürümünü Epic Store üzerinde oyunculara sunan Gearbox Software şu sıralar Borderlands 3’ün satışları ile kasasını parayla doldurmaya devam ediyor. 13 Eylül’den bu yana deli gibi satan oyunun ilk 5 gündeki satış rakamları adeta dudak uçuklatır rakamlara ulaşmış. Sayısız silah ve aksiyon dolu sahnenin yer aldığı yapım 309.00 TL fiyat etiketine sahip.

PC Games N’in haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Borderlands 3 yayınlanmasından sonra ilk 5 günde 5 milyondan fazla kopya satışı gerçekleştirmiş. Borderlands 2’den 2 kat daha fazla satan 3’ncü oyun eş zamanlı oyuncu sayısı ile de eski sürümünü 2’ye katladı.

Epic Store üzerinde yayınlanması ile 2K’ya yüksek bir kâr oranı kazandıran Borderlands 3 özellikler bilgisayar platformunda yüksek satışlara imza atmış. Beklentileri başarılı bir şekilde karşılayan oyun 5 milyon satış rakamını geride bıraktı.

Oyun başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.