Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3 İçin Yeni Görüntüler Paylaşıldı

Game Developers Choice etkinliğinde yayımlanan videoda oyunda karşılaşacağımız görsellere de yer verildi.

Gearbox, Battleborn’un düşük başarı grafiği yüzünden sarsılan karizmasını Borderlands 3 ile toplamaya çalışacağa benziyor. Bir süredir çalışma odağını Borderlands 3’e kaydıran firma, Game Developers Choice etkinliğinde yeni oyunlarıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

borderlands 3

Gerbox’ın gerçekleştirdiği sunumda oyunda karşımıza çıkacak görsellere, tasarım detaylarına ve başka bilgilere de yer verildi. Gearbox’tan Randy Pitchford, Borderlands 3’ün teknoloji demosunu da sunumda paylaştı.

Borderlands’in öteki oyunlarıyla aynı görsel çizgide olacak olan oyunda Unreal Engine 4 motoru kullanılacak. Pitchford, sunulan görsellerin oyundan değil oyun için hazırladıkları taban motorundan alındığını belirtti. Pitchford ayrıca, kendilerine özgü bir teknikle bu oyunu geliştirdiklerini ve cel-shade tekniğine başvurmadıklarını da söyledi.

Sunumda karşımıza çıkan sahnelere bakılırsa Borderlands 3, görsel açıdan serinin önceki oyunlarıyla hayli benzerlik içerecek. Unreal Engine 4 motorunun gücünü kullanacak oyunda akıcılık özgün ve güzel bir görsellikle harmanlanacağa benziyor.

Gearbox’ın Borderlands 3 için tasarladığı dünyanın teknik detaylarını ve firmanın bu dünyayı tasarlarken kullandığı özgün çizgilerin yaratım aşamasında gelişen fikirleri Game Developers Choice sunumunda izleyebilirsiniz. Borderlands 3 dünyasına ilk bakışı atmak isteyenler aşağıdaki ekrana bakabilirleri;

Borderlands 3: Unreal Engine 4 Tech Demo - GDC 2017

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.