Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Borderlands 3 Çıkış Tarihi ve Bildiğimiz Her Şey

Borderlands 3'e dair neler biliyoruz?

Borderlands 3 oyun dünyasının en sıkı saklanan sırlarından birisi. Yıllar boyunca Gearbox iki Borderlands spinoff oyunu yaptı, bu sırada Battleborn’a odaklandı fakat başarısız oldu. Diğer yandan geliştirici firmaya göre yeni Borderlands oyunu da kesinlikle geliyor. Peki Borderlands 3 ne zaman çıkacak?

Borderlands 3 cikis tarihi ve bildigimiz her sey 1

Borderlands 3 Çıkış Tarihi

Borderlands 3 için resmi bir çıkış tarihi yok. Hatta oyun için resmi bir duyuru da yok. Fakat dağıtıcı firma Take-Two’nun son yatırımcı toplantıları 2019’un sonbahar aylarını işaret ediyor.

Gearbox oyunun çıkış tarihini sır gibi saklıyor fakat bazı ipuçları bu yılı gösteriyor. 2017 yılındaki Take-Two Interactive yatırımcı toplantısında Ekim 2018 – Eylül 2019 tarihleri arasında merakla beklenen bir 2K oyununun çıkacağı duyurulmuştu. Dolayısıyla bunun da büyük ihtimalle Borderlands 3 olacağını düşünüyoruz.

Borderlands 3 cikis tarihi ve bildigimiz her sey 2

Gearbox Borderlands 3 Hakkında Ne Dedi?

Gearbox stüdyosu kesinlikle büyük duyurular konusunda sessiz kalıyor fakat bu CEO Randy Pitchford’u durdurmadı. PAX South 2015 Gearbox panelinde Pitchford, Borderlands 3’ün geliştirici ekibi için iş alımlarının açık olduğunu, gelecekte desteğe ihtiyaçları olduğunu ifade etmişti.

Sonrasında PAX East 2016 panelinde de Randy Pitchford bir açıklama yapmış ve yeni bir Borderlands oyunun geleceğini dile getirmişti. Benzer ipuçları 2017’de de çıkmıştı ve tüm bunlar gösteriyor ki Gearbox’un hedeflerinde Borderlands 3 kesinlikle var.

Önceki Borderlands oyunları oldukça başarılıydı ve gerçekten de sadık bir kitlesi bulunuyor. Dolayısıyla Gearbox’ın Borderlands 3’ü çıkarmama ihtimali bulunmuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.