Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bomb Chicken Mobil Platformlar İçin Ön Kayıtlara Açıldı

Nintendo Switch' gelen oyun şimdi de mobil platformlara geliyor.

Bomb Chicken, Nintendo Switch için Nitrome firması tarafından geliştirilmiştir. Oyun Switch için 2018 yılında 14.99 Dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülmüştür. Patlayıcı bulmaca oyunu bir çok kullanıcı tarafından oldukça beğenilmişti.

Bomb Chicken Mobil Platformlar İçin Ön Siparişlere Açıldı

Ipay olan tavuk olarak oynadığımız oyunda çeşitli düzeylerde güçlü bombalar ile her türlü patlayıcı ile oynadığımız oyun için ayrı PlayStation 4 ve Nintendo Switch için çıkış yapmıştı. Ayrıca oyunun sınırlı fiziksel bir sürümü de mevcut.

Bomb Chicken önümüzde ki ayın başında 1 Nisan‘da premium bir sürüm ile birlikte iOS telefonlar için App Store’a gelecek. Ön Siparişler 4.99 Dolar karşılığında yayınlanacak. Nitrome firması ayrıca Android telefonlar için Google Play Store’e geleceğini de geleceğini doğruladı. Ancak henüz ön kayıt sayfası henüz yayınlanmadı ancak önümüzdeki günlerde ekleneceği belirtildi.

Ayrıca Bomb Chicken bir çok oyuncunun uzun zamandır Nintendo Switch’te oynadığı eğlenceli bir oyun ve kullanıcılar oyunun uzun bir süredir mobil platforma gelmesini de bekliyor. Oyun ayrıca PC sürümü için 16 Nisan 2019’da Steam üzerinden de yayınlanmıştı. Oyunun Steam fiyatı ise 25 TL’dir.

Bomb Chicken

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.