Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bluepoint Yeni Oyunları İçin Kolları Sıvadı

Sony bünyesine katılan Bluepoint oyun stüdyosu yeni oyunları için çalışmalara başladı.

Remastered oyunları ile tanınan ve dün itibari ile Sony bünyesine resmen katılan Bluepoint oyun stüdyosu, twitter’daki dedikodulara göre iki yeni oyunu için çalışmalara başladı.

Söylentiye göre bu iki oyundan birisi Spider-Man: Miles Morales gibi özgün bir oyun olacak. Diğer oyunun ise Remastered projesi olması bekleniyor.

bluepoint games

Şu anda, bu projelerin tam olarak ne olabileceğine dair bir bilgi yok, ancak iddia, Bluepoint başkanı Marco Thrush’un dün yaptığı açıklamayla birlikte kesin gibi gözüküyor. Özellikle Thrush, Bluepoint’in PlayStation tarafından satın alındığını duyurarak Bluepoint’in “orijinal içerik” üzerinde çalıştığının sinyalini vermişti. Bu, stüdyonun halihazırda bulunan oyunların yeniden yapımlarını geliştirmeye ara verdiğine ve kendi orijinal projelerini geliştirmek için yeni bir çalışmaya başladığına dair bir ipucu gibi görünüyor.

Twitter kullanıcısı Millie A, daha önce bu konularda oldukça güvenilir bir kaynak olduğunu kanıtlamıştı. Millie A adlı kullanıcı, Eylül PlayStation vitrininin tarihini Sony’nin duyurusundan üç hafta önce doğru bir şekilde tahmin etmişti.

Bluepoint’in İlk ”Özgün” Oyunu Playstation Platformuna Özel Olabilir

Her ne kadar bu oyunlar hakkında fazla bilgi sahibi olmasak da, şirketin satın alınması ile birlikte çıkacak yeni oyunların Playstation platformuna özel olması çok olası. Şirketin önceki yapımlarına baktığımızda Remastered projesinin gene Sony bünyesinde çıkan bir oyundan geleceği çok açık. Fakat ”özgün” oyun hakkında bir çıkarım yapmak çok güç. Çünkü bu oyun şirketin kendi imzasını taşıyan ilk oyunlarından birisi olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.