Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

BlueHole, PlayStation 4 ve Switch’e Özel Yeni Bir Oyun Geliştiriyor!

BlueHole, PUBG'den elde ettiği gelir ile birlikte MMORPG türünde yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

2017 yılına PlayerUnknown’s Battlegrounds ile damga vuran BlueHole, konsol platformuna özel yeni bir oyun geliştirdiğini duyurdu. PUBG ile bilgisayar platformunda milyonlarca dolar kazanarak kasasını dolduran BlueHole, konsol platformuna da el atmayı ihmal etmiyor.

BlueHole PlayStation 4 ve Switch’e Özel Yeni Bir Oyun Geliştiriyor 3

Günümüz de Steam platformunun en çok oynanan oyunu haline gelen PlayerUnknown’s Battlegrounds, BlueHole’ün kasasını doldurdu adeta. PUBG ile gelen başarıyı devam ettirmek isteyen BlueHole, geçtiğimiz günler de yeni MMORPG oyunu olan Ascent: Infinite Realm’i duyurmuştu. Bu haberden sonra hızını alamayan geliştirici firma konsollara yönelik yeni bir oyun geliştirdiğini duyurdu.

PUBG ile ününe ün katan BlueHole, Gematsu’nun haberine göre, Asya pazarını hedefleyen bu gizemli oyun şimdilik sadece PlayStation 4 ve Nintendo Switch için yayınlanacak. Konsollara özel olarak geliştirilen bu oyun şimdilik gizemini korumaya devam ediyor. Son yıllar da çevrimiçi oyunlara merak salan BlueHole, yeni oyunu ile de muhtemelen çoklu oyuncu desteğinden yararlanacak.

BlueHole PlayStation 4 ve Switch’e Özel Yeni Bir Oyun Geliştiriyor 2

Aralık ayında konsol platformunda boy gösterecek olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, elde ettiği gelir ile yeni projelerin de başlamasını sağladı. BlueHole iki yeni oyun üzerinde şu günlerde çalışmalarına hız verdi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.