Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blue Protocol’ün Yüz Yaratma Ekranından Görüntüler Yayınlandı

Geliştirici tarafından oyun için bazı bilgiler ve karakter yaratma ekranına ait görüntüler yayınlandı.

Bandai Namco, anime MMORPG oyunu Blue Protocol için bir çok yeni içerik ile ilgili bilgi paylaştı. Geliştirici, oyunun açık dünyasını, ayrıntılı karakter oluşturma ve çok daha fazlasını sergiledi.

Blue Protocolün Yüz Yaratma Ekranından Görüntüler Yayınlandı

Geçen hafta, Bandai Namco , anime MMORPG Mavi Protokolü için muhteşem bir fragman yayınladı ve bugün, Japon geliştirici ve yayıncı, karakter yaratımına, oyunun en büyük şehirlerine ve henüz görünmeyen yerlere gizlice göz atmayı içeren bir video paylaştı.

Bir saatlik videoda Bandai Namco, oyuncuların karakterlerini oluştururken elde edecekleri bazı seçenekleri açıkladı. Karakter yaratma sizin için önemli olmayabilir, ancak kendi anime kahramanlarını oluşturmak için zaman harcamayı sevenler, karakterin cinsiyetini, yaşını, boyunu, cilt tonunu, yüz ifadelerini ve çok daha fazlasını ayarlayabilirse birkaç hazır ayar arasından seçim yapabilirsiniz. Aşağıdaki videoda 16:40’a bir göz atabilirsiniz.

BLUE PROTOCOL公式配信『ブルプロ通信』#1

Daha sonra videoda, geliştiriciler güzel yeni yerler ve oyundaki büyük şehirden birini gösterdi. Blue Protocol muhtemelen çıkış yaptıktan sonra en iyi görüntülere sahip MMORPG oyunu olacağını söylemek yanlış olmaz.

Blue Protocol şuan PC için geliştirilmekte ancak piyasaya sürülme tarihi henüz belli değil. Oyun şimdilik Japonya’da oynanabilecek ancak Avrupa ya da Amerika bölgesine ne zaman geleceği konusunda herhangi bir bilgi yok. Aşağıdaki videodan oyunun yayınlanmış olan fragmanını izleyebilirsiniz.

オンラインアクション RPG『BLUE PROTOCOL(ブループロトコル)』PV

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.