Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blue Byte Software, Anno 1800’ün 6.2 Güncellemesini 23 Ocak’ta Yayınlayacak!

Anno 1800 23 Ocak'ta alacağı 6.2 güncellemesi ile çeşitli iyileştirmeler alacak.

Ubisoft’un 2019 model oyunları arasında yer alan ve önce Steam’de ön siparişlere açılan, daha sonra Epic Store üzerinde satılmaya başlanan Anno 1800 yeni bir güncelleme duyursu ile gündeme geldi. Yapım bu hafta 6.2 güncellemesi alacak.

Blue Byte Software Anno 1800’ün 6.2 Güncellemesini 23 Ocak’ta Yayınlayacak 2

Geçtğimiz yıl Steam üzerinde satışlara açılan Anno 1800 kısa bir süre sonra Steam üzerinde satışlara kapatılmış ve Epic Store üzerinde satılmaya başlanmıştı. Ubisoft, Epic Store’un düşük satış payı nedeniyle oyunu 1 yıl boyunca Steam’de yada farklı bir mağaza da satmayacağını duyurmuştu. Epic’te 309.00 TL’den başlayan fiyatlar ile satışlarına devam eden yapım yeni bir güncelleme duyurusu ile gündeme geldi.

Altchar’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Ubisoft bu hafta Anno 1800 için yeni bir güncelleme yayınlayacakmış. Güncellemenin sürümü 6.2 olarak duyurulurken güncellemenin 23 Ocak’ta yayınlanacağı ifade edilmiş.

Güncelleme notlarından da bahsedilen habere göre yapım 6.2 güncellemesi ile çeşitli iyileştirmeleri ve düzeltmeleri de oyunculara sunacakmış. 23 Ocak Perşembe günü yayınlanacak olan 6.2 güncellemesi ile oyun içerisindeki grafik açıları ve görseller geliştirilmiş. Oyun içerisinde yer alan çok sayıda hata güncelleme ile giderilecek, arayüzlerde meydana gelen sorunlar da çözüme kavuşturulacakmış.

Güncellemenin tüm notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.