Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bloodstained: Curse of the Moon, 24 Mayıs’ta Çıkacak!

Bloodstained: Curse of the Moon, 24 Mayıs'ta Steam'de çıkacak.

İnti Creates tarafından geliştirilen Bloodstained: Curse of the Moon’un nihayet çıkış tarihi belli oldu. Basit grafiklere sahip olan yapım, oyunculara 2D grafikler sunuyor.

Bloodstained Curse of the Moon 24 Mayıs’ta Çıkacak 2

Aksiyon oyunları arasına katılacak olan yapım, tek oyunculu olarak oynanabilecek. Piksel grafiklerin yer aldığı oyunda, birbirinden farklı çok sayıda görevler yer alıyor. Oyuncular görevleri sırasıyla yaparak bölümler arasında ilerlemeye çalışacak. Bununla da sınırlı kalmayan oyun, karşımıza çeşitli tehlikeler sunuyor. Oyun içerisinde ilerlerken birbirinden farklı tehlikeler karşımıza çıkacak ve ilerlememizi durdurmaya çalışacaklar.

Devasa yaratıkların yer aldığı yapımda, ilerlerken karşımıza çıkan engellere takılmadan ilerlememiz gerekecek. Oyun içerisinde yer alan bölümler çeşitli zorluk derecelerine sahiptir. Oyun içerisinde karakterimizi geliştirebilecek ve farklı silahlar kullanarak karşısına çıkan düşmanları daha kolay bir şekilde yere sermesini sağlayabileceğiz. Karakterimizin özel yetenekleri ile karşımıza çıkan fareleri ve diğer yaratıkları kolayca etkisiz hale getirebileceğiz.

Minimum İşletim Sistemi

İşletim Sistemi: Windows XP, 7, 8.1, 10

İşlemci: 2Ghz or faster processer

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: 512MB VRAM (NVIDIA GeForce)

DirectX: Sürüm 9.0c

Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Bloodstained: Curse of the Moon Official Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.