Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bloodroots Xbox İçin Çıkış Yaptı – İlk Günden Game Pass’te!

Geçtiğimiz yıl Xbox One ve Xbox Series X/S hariç tüm platformlara çıkış yapan Bloodroots nihayet Xbox platformlarına da çıkış yaptı. Oyun, çıkar çıkmaz Game Pass'e eklendi.

İlk olarak 2020 yılında PC, PlayStation 4 ve Nintendo Switch için piyasaya çıkan Bloodroots, nihayet Xbox One ve Xbox Series X/S için yayınlandı. Oyun çıkar çıkmaz Game Pass‘te yerini aldı.

Oyunu denemek isteyen PC kullanıcıları için Steam platformunda ücretsiz bir demo mevcut ve oyunun fiyatı 32 TL.

Bloodroots

Bloodroots, batı ortamında geçen üç boyutlu bir aksiyon oyunu. Onu ölüme terk eden ortaklarından intikam alan bir adamın rolünü oynuyoruz. Oyun, dünyanın yüksek etkileşimi ve yüksek düzeyde vahşet ile karakterize edildi. Paper Cult’taki (Fat Mask) bağımsız ekip, oyunun geliştirilmesinden sorumlu.

Oyun, göreceli basitliklerine rağmen oldukça iyi görünen ilginç bir şekilde tasarlanmış üç boyutlu görsellere sahip. Oyunun sanatsal tarzı, animasyon filmleri ve web çizgi romanları ile oldukça benzer olarak tasarlanmış.

Bloodroots dünyası izometrik perspektifte sahip. Karakterimizi konumlar arasında hareket ettiriyoruz ve muhteşem kombinasyonlar kullanarak düşmanları öldürüyoruz.

Paper Cult oyununun diğer geliştiricilerin benzer oyunlarına kıyasla öne çıktığı ilginç bir mekanik, ortamın yüksek etkileşimi. Bizi çevreleyen hemen hemen her şey bir silah olarak kullanılabiliyor ve birçok öğenin benzersiz hareket setleri mevcut. Taşıdığımız şeylerden bazıları hareket şeklimizi de etkiliyor. Örneğin, omuzumuzda taşındığımız bir merdiven ile yolumuzdaki yüksek bir engeli aşabiliyoruz.

Bloodroots Resmi Çıkış Fragmanı:

Bloodroots - Official Steam Trailer

Xbox Game Pass sistemi ile aylık 30 TL ödeme yaparak yüzlerce oyuna ulaşabiliyorsunuz. Sistem hakkında daha detaylı bilgi almak ve üye olmak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.