Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blood: Fresh Supply PC’de Yayınlandı!

Blood: Fresh Supply lansmana çıktı.

Bilgisayar platformu için geliştirilen ve geçtiğimiz aylarda duyurulan Blood: Fresh Supply lansmanını gerçekleştirdi. Yapım PC platformu için Steam ve GoG üzerinde 18.50 TL olarak satışlarına devam ederken olumlu geri bildirimler almaya devam ediyor.

Blood Fresh Supply PC’de Yayınlandı 2

Nightdive Studios ve Monolith Productions iş birliği ile geliştirilen Blood: Fresh Supply tek oyunculu ve çok oyunculu olarak farklı oyun modlarına sahip. Oyuncuları atari tarzında nostaljik bir yapıya götüren Blood: Fresh Supply, birinci şahıs kamera açıları eşliğinde adeta bir fps oyunu olarak oynanabiliyor. Görsel efektlerin yer aldığı yapımda oyuncular karşılarına çıkan yaratıkları ve kurt adamları avlamaya çalışacaklar.

Steam’de yayınlanmasından kısa bir süre sonra bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen Blood: Fresh Supply 4×4 olmak üzere takım tabanlı savaşlara da ev sahipliği yapabiliyor. Farklı oyun modları eşliğinde fantastik bir deneyim yaşayacağımız oyunda tamamen özelleştirilebilir kontroller de karşımıza çıkacak.

42 farklı seviyenin yer aldığı yapımda sürükleyici bir yapı yer alıyor. Oyuncular benzersiz zombiler ve çirkin yaratıklar ile savaşarak hayatta kalmaya çalışacak ve 42 benzersiz seviyeyi tamamlamak için mücadele edecekler.

Blood: Fresh Supply - Nightdive Studios Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.