Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

BlizzCon 2020’nin Yapılacağı Tarih Belli Oldu

Blizzard Entertainment'ın düzenlediği BlizzCon 2020'nin yapılacağı tarih belli oldu. BlizzCon 2020 ne zaman yapılacak ?

Blizzard Entertainment her yıl düzenlediği BlizzCon 2020 etkinliğinin detaylarını açıkladı. Bu yıl COVID-19 pandemisi nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek olan BlizzCon 2020, 19-21 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

BlizzCon 2020nin Yapilacagi Tarih Belli Oldu 1

Her yıl Blizzard Entertainment tarafından düzenlenmekte olan BlizzCon bu yılda kaldığı yerden devam edecek ve Blizzard hem mevcut oyunları için hem de üzerinde çalıştıkları yeni projeleri hayranları ile buluşturacak. Bu yıl COVID-19 pandemisi nedeniyle Online olarak gerçekleşeceği için seyirciler bilgisayarları başından katılım sağlayabilecekler. Bunun yanı sıra BlizzCon 2020 etkinliği 19-20 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak.

Bununla birlikte, planlanan etkinliklerden biri, cosplay ustalarının, sanatçıların ve diğer içerik yaratıcılarının katılabilecekleri ve yeteneklerini sergileyebilecekleri March of the Murlocs etkinliği yapılacak. Topluluk sergisinin yanı sıra cosplayer’lar da cosplay sergisine katılabilecekler. Blizzard evrenlerinden herhangi bir karakteri barındıran ve herkese açık, eğlence amaçlı bir cosplay gösterisidir.

Oyuncular şu anda mevcut olan oyunlarla ilgili yeni bilgiler alacakken aynı zamanda, BlizzCon 2019’da açıklanan Diablo 4 ile ilgili yeni bilgileri de duyabilmeyi umuyor. Ayrıca BlizzCon 2019’da Diablo’nun yanı sıra oyuncuların severek oynadığı ve merakla beklemekte olduğu bir başka oyun olan Overwatch‘ın da ikinci oyunuyla ilgili yeni bilgiler edinebileceklerini düşünüyorum.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.