Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blizzard Yeni Oyun Mu Geliştiriyor?

StarCraft 2'nin oyun içi denge tasarımlarını üstlenen David Kim görevinden ayrıldı, yeni görevi, BLizzard'ın olası projeleri hakkında ipucu verebilir.

Blizzard’ın strateji oyunu StarCraf 2’nin oyun içi dengelerini tasarlayan, emektar geliştiricisi David Kim denelerdir bulunduğu görevinden ayrıldı. David’in yeni görevi, Blizzard’ın önümüzdeki günlerde açıklayabileceği yeni bir oyuna dair ipucu barındırıyor olabilir.

david kim

Blizzard’ın resmi forumunda paylaştığı açıklamaya göre, yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayacak. Tecrübeli oyun geliştiricisi, kariyerini daha ileri taşımak için böyle bir karar aldığını, çalışacağı bir sonraki oyunun ve yer alacağı projenin en az StarCraft 2 kadar eğitici olmasını umduğunu dile getirdi. Yeni bir projeye geçmiş olması, Blizzard’ın sınırları içinde kalması ve sözünü ettiğimiz açıklamaları gerçekleştirmiş olması bir araya gelince Blizzard’dan yepyeni bir oyun beklemeye başladık.

Bu bir öngörü, çünkü mevcut olan Blizzard oyunlarından birine de geçiş yapmış olabilir. Eğer yeni bir oyun geliştiriliyorsa bunun sıfırdan başlayarak yaratılmakta olan yeni bir evren olmayabileceği, mevcut oyunlardan birinin hikayesini ve finansmanını destekleyecek bir proje olabileceği de söyleniyor. Blizzard’dan herhangi bir resmi açıklama gelmediğine göre şu an için tahmin etmekten ve söylentilere kulak asmaktan öteye gidemiyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.