Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bless Online’ın Steam Sürümündeki Farklar Açıklandı

Bless Online’ın beklenen sürümünde oyuncuları bazı farklılıklar bekliyor.

Beklenen MMORPG oyunu Bless Online, Steam’de Mayıs ayının sonunda yayınlanacak ve Erken Erişim programına dahil olacak. Bu sırada yapımcı firma Neowiz de bekleyenleri heyecanlandıracak açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bugün de oyunun Steam sürümü ile Kore-Rusya sürümleri arasındaki farklar açıklandı.

Bless online steam surumundeki farklar aciklandi 1

Bilindiği gibi oyun çıktığı günden bu yana pek çok değişiklik yaşandı. Oyundaki en büyük değişimler dövüş sistemi ve ödeme sistemi üzerinde görülürken, artık Bless Online’ın savaş mekanikleri daha hızlı işliyor ve oyun içi ödemeler de daha az ‘pay2win’ olarak karşımıza çıkıyor.

Bless Online’ın dövüş sistemine ‘Ritmik Dövüş’ adı verilirken, temeli kombolara dayanıyor. Artık dövüş esnasında daha çok aksiyon yaşanırken, yeni dinamik kombo sistemi de işleri zorlaştıracak. Eğer oyuncu ne kadar iyi kombo yaparsa, oynadığı sınıfın potansiyelini de o kadar ortaya çıkarabilecek.

Skill edinme ve skill seviye atlatma mekanikleri de yeniden gözden geçirilirken, oyunun Steam sürümünde ekipmanlarınızı geliştirmek ve yeteneklere seviye atlatmak da karakter gelişiminin temel kısımlarından birisi olacak.

Neowiz’in iddiasına göre skilleri seviye atlatmada kullanılan taşları oyun içinde edinebileceğiz ve böylece P2W mekaniklerden de kaçınılmış olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=yKJMIWi3F78

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.