Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bleak Faith Forsaken’ın Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Dark Souls'tan ilham alan açık dünya RPG oyunu Bleak Faith Forsaken'dan bir patron dövüşü görme şansı yakaladık.

Çıkışına az kalan yeni souls-like oyun Bleak Faith Forsaken, dev bir siber ejderha ile bir patron dövüşü gösterdi. Archangel Studios tarafından geliştirilen oyun için henüz belirli bir çıkış tarihi verildi ancak oyunun bu yılın ilk yarısında bir noktada piyasaya sürüleceğini biliyoruz.

Geliştiriciler, video açıklamasında, “İnsanları daha fazla içerik spoilerından kurtarmak için daha önce gösterdiğimiz bir alandaki bazı oyun cilasını ve iyileştirmelerini sergilemeye karar verdik” açıklamasında bulundu ve hikayeye dair spoiler yaratmayacak şekilde efsanevi bir patron dövüşü sergiledi.

Bleak Faith Forsaken: Açık Dünya Souls-Like

Bleak Faith Forsaken

Oyun hakkında daha fazla bilgi için ekran görüntüleri içeren Steam sayfasının da açık olduğunu belirtelim. Bu sayfaya göre Bleak Faith Forsaken, açık dünya keşfi, RPG tarzı bir ilerleme sistemi ve oyuncuları konumlandırma, zamanlama ve kaynak yönetimini ile düşünmeye zorlayan bir savaş sistemi içerecek.

Oyunun Dark Souls‘tan büyük ölçüde ilham aldığını zaten biliyoruz; Belki de oyuncuların “bu geniş, affetmeyen ve birbirine bağlı dünyada medeniyetin son kalıntılarını” keşfedeceği fikri onu Dark Souls‘tan ayıran en büyük etmen. Oyunda bir tür Horizon Zero Dawn tipi ortam da var; Burada teknoloji o kadar ilerledi ki bir tür olaydan sonra işler tersine döndü ve şimdi dünya tekrardan ortaçağ dönemini yaşar hale geldi.

Bleak Faith: Forsaken - Gameplay Updates

Miso Vukcevic ve Mirko Stanic tarafından geliştirilen Bleak Faith Forsaken oyunu ilk olarak Ağustos 2019’da Kickstarter tarafından fonlanmıştı. Açık dünya hayatta kalma RPG oyunu olacak olan Bleak Faith: Forsaken için resmi fragman geçtiğimiz yıl yayınlandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.