Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blair Witch’in 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı!

Blair Witch'den yeni bir oynanış videosu geldi.

Xbox One ve PC platformu için geliştirilen Blair Witch, filmden esinlenilerek hayata geçirilmiş bir oyun olarak karşımıza çıkacak. İki farklı platformda aynı içeriklere sahip olacak olan yapım, 30 Ağustos’ta lansmana çıkacak.

Blair Witch’in 10 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 2 1

Sürükleyici bir oynanışı karşımıza çıkaracak olan Blair Witch oldukça sağlam bir senaryoya ve gerçekçi yapıya sahip olacak. Gece ve gündüz döngülerinin yer aldığı yapımda 1996 yılına gidecek ve bizden istenilen görevleri başarmaya çalışacağız. Macera türünde içeriklere sahip olacak olan yapımda oyuncular geniş ve açık bir dünya da ilerleyecekler. Oldukça gerçekçi içerikler ile oyunculara tatmin edici bir oynanış sunacak olan yapım orjinal filminden çekici bir hikâye ile lansmana çıkacak.

Steam üzerinde sergilenmeye başlanan yapım, tek oyunculu olarak oynanacak. Yani herhangi bir internet bağlantısına gerek kalmadan hikâye eşliğinde oynayacağız. 10 farklı dil seçeneğine sahip olacak olan oyun ne yazık ki Türkçe’yi desteklemeyecek.

Psikolojik korku oyunu olarak Xbox One ve PC oyuncularına sunulacak olan Blair Witch birinci şahıs kamera açılarına sahip olacak.  Oyun içerisinde yardımcımız olarak sevimli bir köpeğimizde yer alacak. Bu köpek bize sık sık ipuçları toplayacak ve yol gösterecek. Yer yer diyalogların ve konuşmaların da geçtiği oyunda karşımıza çıkan ipuçlarını toplayarak ilerlemeye çalışacağız.

Yayınlanan 10 dakikalık oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

New Gameplay Today – Blair Witch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.