Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blade and Soul – Legends Reborn Etkinliği Başladı

Yeni Blade & Soul güncellemesi çıktı.

Popüler MMORPG oyunu Blade and Soul’da cesur dövüş sanatı ustalarının vakti geldi. Bu sefer gücünüzü Lord of the Inferno ile Sacred Longgui’ye karşı test edeceksiniz. Sevilen oyunda bugünden itibaren Legends Reborn adlı yeni etkinlik başlıyor!

blade and soul legends reborn etkinligi basladi 1

The Ring of Reckoning, Desolate Mausoleum ve Burning Mausoleum bugünden itibaren oyuncuların beğenisine sunuldu. Aynı zamanda özel başarımlar, ünvanlar ve ödüller de bahsedilen zindanlardaki bossları yenmeyi başaran oyunculara verilecek. Bu süreçte oyuncular Bloomtime Jackpot etkinliğine de katılabilecek ve özel kostümleri karakterlerine alabilecek.

Blade and Soul’da zindan ve raid zorlukları da azaltılırken, aynı zamanda skillerin dengesi üzerinde değişiklik yapıldı ve yeni Reward Selection sandıkları oyuna eklendi.

NCSoft bir duyuru daha yaparak Blade and Soul’da sunucuların 24 Nisan 2019 tarihinde resmen birleşeceğini açıkladı. Sıradaki içerikler için oyuncuları bir arada tutmak isteyen yapımcı firma böyle bir karar alırken, iki Kuzey Amerika sunucusu Yura’da, üç Avrupa sunucusu ise Jinsoyun’da birleşecek. Karakter transfer servisi bugünden itibaren kapatılırken, transfer için yapılan satın alımlarda da para iadesi yapılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.