Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blacksad: Under the Skin 25 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı!

Blacksad: Under the Skin'den yeni oynanış görüntüleri gelmeye devam ediyor.

Bilgisayar ve konsol platformu için 5 Kasım’da lansmana çıkacak alan Blacksad: Under the Skin 25 dakikalık yeni bir oynanış videosu aldı. Dün gece yayınlanan oynanış videosu oyun içerisine dair çeşitli detaylar sunuyor.

Blacksad Under the Skin 25 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 2

Karizmatik dedektif olan John Blacksad’i canlandıracağımız yapımda birbirinden farklı olaylar ile karşılaşacağız. Aylardır Steam’de sergilenen yapım, haftalardır 61.00 TL olarak ön siparişlerde yer alırken oyunculara bilgilendirici niteliklere sahip olan yeni bir oynanış videosu sunuldu. 25 dakikalık bir süreye sahip olan yeni oynanış videosu şu sıralar ilgi görüyor.

Dün gece oyunculara 25 dakikalık bir oynanış videosu sunan geliştirici ekip bu video ile bizleri nasıl bir atmosferin beklediği konusunda bilgiler veriyor. Diyalog sahneleri ile bizleri karşılayan video ilk dakikalarından itibaren oyuncuları bilgilendirmeye başlıyor.

Yer altı dünyasının sırlarını ortaya çıkaracağımız oyunda birbirinden farklı karakterler ile de tanışacak, sık sık onlarla etkileşimlere gireceğiz. Oyun içerisinde epey diyalog sahnelerinin yer alacağını belirtelim. Bu diyaloglarda sık sık ipuçları verilecek ve oyun içerisinde nasıl ilerleyeceğimiz bizlere belirtilecek.

Yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Blacksad: Under the Skin | Gameplay Video NA | Microids, Pendulo Studios & YS Interactive

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.