Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

BlackBerry KEY 2 Hakkında Bilmeniz Gereken Tüm Detaylar

BlackBerry KEY 2 Hakkında yeni sızıntılar ulaştı. İşte yeni model hakkında bilmeniz gereken herşey.

10 Ağustos tarihinde Blackberry Key 2 hakkında yeni bilgiler dolaşmaya başladı. Yeni sürüm KEY2 LE yayınlanan Key 2 ile oldukça benzer gibi duruyor. İki model arasındaki kıyaslama şöyle;

BlackBerry KEY2 Sizinti 7

Spesifikasyonlardaki farkla beraber klavyenin de değişeceğini görüyoruz. Tasarım olarak KEYone ile benzerlikler aşikar ancak ilk modelde olan Trackpad işlevi KEY2 LE’de olmayacak gibi duruyor.

BlackBerry KEY2 Sizinti 1

Bu ayın başlarında piyasaya sürülen KEY 2’nin güncel hali olan yeni ürün vitrinlerdeki fotoğrafı da sızdırıldı. İlk olarak b ürünün BlackBerry Lite olarak adlandırlacağını düşünüyorduk ancak markanın belirttiği gibi isim KEY2 LE olarak gelecek. LE’nin tam oalrak nasıl bir özellikle olacağını  kestirmek zor olsa da KEY2’nin bütçeye daha uygun versiyonu olacağını düşünüyoruz.

KEY2, KEYone’a göre çok fazla fark ortaya koymadı evet her konuda biraz daha gelişmiş versiyon ancak beklentiyi tam olarak karşılamadı. Yeni versiyonda ise üç alan üzerinde yoğunlaştı bunlar performans, klavye ve kalite tasarımı oldu.

BlackBerry KEY2 Sizinti 2

KEYone sektörde pek başarılı olmadı bunu gördük ancak KEY 2 elinden gelen her türlü gelişimleri sergileyerek bir başarı yakaladı ve hemen hemen her konuda KEYone modelinden çok daha iyi. Geçen seve KEYone modelini 500$ gibi bir paraya alabilirken KEY 2 650$’dan satışa sunuldu.

BlackBerry KEY2 Sizinti 3

Tasarım anlamında birbirine çok yakın olan iki ürün fiziksel olarak birbirine çok yakın. KEY 2, 151.4mmx71.8mmx8.5mm boyutlarına sahip bu onu KEYone’dan daha ince daha uzun hale getiriyor. Ekranı ise 1620×1080 çözünürlükte ve 4,5 inçlik bir panele sahip.

BlackBerry KEY2 Sizinti 5

Fiziksel olarak birbirine benzese de donanımsal olarak farklar var geçen yıl Qualcomm Snapdragon 625 işlemci ve 3 GB Ram kullanan bellek Snapdragon 660 ve 6GB Ram ile değiştirildi ayrıca iki modelde de MicroSD girişi var ve 256GB hafızaya kadar yükseltilebiliyor.

BlackBerry KEY2 Sizinti 4

KEYone’da 12MP’lik tek kamera vardı ve kullanımı fena değildi ancak düşük ışıkta sorun yaratabiliyordu. Key 2’de ise bir çift 12MP’lik kamera, birinci kalite f/1.8 diyafram ve bununla birlikte 1.28um pixel boyutu, ikincil bi 1.0um pixel boyutu f/2.6 diyafram ile çekiyor. Video 30 FPS hızında 4K kaydedebiliyor çift renki flaşı ise düşük ışıkta başarılı çekimler yapmamızı sağlıyor.

BlackBerry KEY2 Sizinti 6

Temmuz ayında Kanada’da satışa sunulmaya başlanacak olan KEY 2’nin fiyatı yaklaşık olarak 650$ civarında olması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.