Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Skylands Erken Erişim Olarak Yayınlandı

Steampunk ve korsan temalarının birleşimi ile oluşan Black Skylands, bugün Erken Erişim olarak çıkış yaptı.

Hello Neighbor gibi oyunların yayıncısı tinyBuild ve geliştirici Hungry Couch Games, Black Skylands‘ın erken erişim olarak yayınlandığını duyurdu.

Black Skylands, olayların yukarıdan aşağıya bir görünümde gösterildiği, RPG ögelerine sahip bir aksiyon macera oyunu olacak. Oyunda yaya olarak veya gemimiz ile geniş bir haritada yol alıyoruz ve düzeni yeniden sağlamaya çalışan düşman ordularıyla savaşıyoruz.

Black Skylands

Black Skylands, bizi Dünya’nın havada sürüklenen binlerce küçük adadan oluştuğu fantastik bir evrene yolculuğa çıkarıyor. İnsanlar, gizemli Swarm tehdidi ve ortaya çıktıkları her yerde ortalığı kasıp kavuran haydutlar ufukta belirene kadar özgürlüğün tadını çıkardı. Haydutlar ana kahramanın evini işgal ettikten sonra onlardan intikam almaya yemin etti. Ek olarak, Swarm’ın yuvasına ulaşmak ve dünyaya tamamen dağılmadan önce onu yok etmek onun omuzlarındaydı.

Oyunda eylem izometrik olarak sağlanıyor. Geliştiriciler bize, biyomları açısından çeşitlilik gösteren yirmiden fazla adadan oluşan geniş bir açık dünya sunuyor. Bu yüzden karlı toprakları, sık ormanları, tarımsal yerleşimleri ve çiftlikleri ve nihayet çeşitli şehirleri ziyaret ediyoruz. Oyunun dünyasını bir jet paketi kullanarak yaya olarak veya gemimizde geçiyoruz.

Black Skylands‘ın arkasındaki itici güç, aksiyonu ilerleten görevler olacak. Gemide ateşli silahlar veya ağır cephane kullanarak savaştığımız düşmanlar sürekli bize bir tehlike yaratacak. İlerledikçe, gemilerde ve bireysel cinayet silahlarında çeşitli yükseltmelerin kilidini açarak ve ayrıca bize özel beceriler sağlayan eserler elde ederek kahramanın savaş potansiyelini artırıacağız.

Öte yandan, dünyada düzeni yeniden sağlama mücadelesinden kopan aralarda, yol boyunca elde edilen hammaddeleri kullandığımız kahramanın aile evinin yeniden inşası ile de ilgileneceğiz.

Black Skylands Fragman:

Black Skylands Early Access Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.