Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Shark Oyuncu Telefonunun Posteri Paylaşıldı

Oyuncu telefonu Black Shark'ın tasarımıyla ilgili ipuçları haberin devamında!

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin Black Shark isminde yeni bir oyuncu telefonu üzerine çalıştığı biliniyor. Son birkaç gündür bu modele dair sızıntı kaynaklı haberler ise gündemden hiç eksik olmuyor. Öyle ki bugün Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenecek olan lansmanla Black Shark’ın tanıtılacağı haberi gün yüzüne çıktı. Üstelik basın mensuplarına gönderilen davetiyede telefonun tanıtım posteri de yer aldı.

Black Shark Oyuncu Telefonunun Posteri Paylaşıldı 1

Razer Phone çakması mı olacak?

Yukarıda yer alan posterde Black Shark’ın kavisli kenarlarını görebilmek mümkün. Ancak tanıtım görseline Razer Phone’un yeşil renginin hakim olması, şimdiden birçok teknoloji editörünün tepkisini çekmiş durumda. PS Vita benzeri özgün bir tasarımla çıkması beklenen Black Shark’ın gerçekten de Razer’den esinlenmesi, kullanıcılarda hayal kırıklığına yol açabilir.

Fotoğrafa bakıp Black Shark hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilmek ne yazık ki mümkün değil. Ancak kesin emin olduğumuz şey, telefonun yanında bir güç düğmesi olduğu yönünde. Muhtemelen ses açıp kısma tuşları da cihazın diğer tarafında konumlandırılmış olabilir.

Snapdragon 845 ile geliyor

Benchmark testi sonucu gün yüzüne çıkan Black Shark’ın amiral gemilerinde kullanılan Qualcomm Snapdragon 845 işlemciyle geleceği artık biliniyor. 8 GB RAM ile akla gelebilecek tüm oyunları açması planlanan cihazda HDR desteği, 18:9 orantılı ekran ve 120 Hz yenileme frekansı da yer alacak.

Takvim yaprakları 13 Nisan’ı gösterdiğinde tanıtılması beklenen Black Shark’a dair daha fazla bilgiye ulaştığımızda sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.