Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Ops 4’ün Blackout Modu 1 Haftalığına Ücretsiz Olacak!

Black Ops 4 bir hafta boyunca ücretsiz oluyor.

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Call of Duty: Black Ops 4 oyuncuların yüzünü güldürecek bir duyuru ile gündeme geldi.

Black Ops 4ün Blackout Modu 1 Haftalığına Ücretsiz Olacak 2

Hayatta kalma modu ile tüm dünyanın ilgisini çeken Call of Duty: Black Ops 4, 2018’in en çok beklenen oyunlarından birisiydi. Serinin en gerçekçi ve en iyi grafiklerine sahip olan yapımı Black Ops 4, 17 Ocak’tan itibaren hayatta kalma modu olan Blackout’u oyunculara ücretsiz olarak sunacak. Oyunu deneme fırsatı bulamayan oyuncular için büyük bir fırsat olarak görülen ücretsiz haftada oyuncular Activision’ın resmi web sitesi olan Battle.net üzerinden oyunun hayatta kalma modunu deneme fırsatı elde edecekler.

Ücretsiz olarak oyunun hayatta kalma modunu deneyimlemek isteyen oyuncular bir Battle.net hesabına sahip olmalılar. Hızlıca web sitesine girerek hesap oluşturabilirsiniz. 17 Ocak – 24 Ocak tarihleri arasında ücretsiz olacak olan yapım PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda oyuncuların yüzünü güldürecek. Ücretsiz hafta tüm platformlarda geçerli olacak. Oyuncular belirtilen süre zarfında oyunun hayatta kalma modunun tüm içeriğine ücretsiz olarak erişebilecek ve oyunun tadını çıkarabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.