Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Ops 4’de Battle Royale Modu Yer Alacak!

Black Ops 4'de Battle Royale modu oynayacağız.

Aksiyon severler tarafından sabırsızlıkla beklenen Call of Duty Black Ops 4, 12 Ekim 2018’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda karşımıza çıkacak.

Black Ops 4’de Battle Royale Modu Yer Alacak 1

Serinin en iyi oyunlarından birisi olarak gösterilen Call of Duty: Black Ops 4, zombilerle olan mücadelemizi konu alacak. Oyun içerisinde 3 farklı zombi haritası ile karşılaşacak ve bu haritalarda birbirinden farklı görevleri tamamlamaya çalışacağız. Birinci şahıs nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak olan yapım, günümüzün en popüler oyun modu olan Battle Royale moduna da sahip olacak. Call of Duty: Black Ops 4’deki Battle Royale modu ‘Blackout’ ismi ile karşımıza çıkacak.

Hayatta kalma modu ile de oyuncuların beğenisini kazanacak olan yapım, milyonlarca oyuncunun yüzünü bu haberle birlikte güldürmeyi başardı. Aksiyon severler tarafından ilgiyle takip edilen yapım, şu sıralar yeni gelişmeler ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Oldukça geniş haritalara sahip olacak olan yapım, bizlere çok sayıda benzersiz görev sunacak. Oyuncular bu görevleri başarı ile tamamladığı takdir de özel nesneler kazanabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.