Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert’ün PS4 Sürümüne Ücretsiz İçerikler Geldi!

Black Desert PS4 platformunda ilk güncellemesini aldı.

Koreli geliştirici olan Pearl Abyss 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Black Desert’ü geliştirmeye ve daha iyi bir hale getirmeye devam ederken oyunun PlayStation 4 sürümü için yeni bir güncelleme duyurusu geldi.

Black Desert’ün PS4 Sürümüne Ücretsiz İçerikler Geldi 2

MMORPG alanında efsanevi bir konuma sahip olan Black Desert günümüzde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Sık sık güncellemeler ile oyuncularına yeni içerikler sunan başarılı oyun bugün PlayStation 4 platformunda yeni bir güncelleme aldığını ve bu güncelleme ile oyunculara yeni içerikler sunulduğunu duyurdu.

Güncelleme ile oyun içerisine iki yeni karakter sınıfı eklenirken, iki büyük ölçekli de PvP modu geldi. Bununla da yetinmeyen güncelleme oyun içerisine devasa bir patron savaşçıyı da karşımıza çıkarıyor.

İki hafta önce PlayStation 4 platformuna çıkan Black Desert ilk ücretsiz içeriği ile oyuncuları tatmin etmeye çalışırken yeni modları ile daha rekabetçi bir oynanış alanını karşımıza çıkarıyor. Özellikle yeni Kara Şövalye karakter sınıfı ile oyuncular patron savaşçılar karşısında daha etkili bir yapıda mücadele edebilecekler.

Yeni güncellemenin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Black Desert for PS4: Dark Knight, Musa, Kzarka Update | Gameplay Trailer (ESRB)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.