Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert’ta Cumhuriyet Bayramına Özel Bir Etkinlik Başladı

Pearl Abyss, Black Desert Türkiye&MENA'da Cumhuriyet Bayramına özel 29-30 Ekim 2020 tarihleri arasında etkinlik olacağını duyurdu.

Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve yayınlanan Black Desert dünyanın birçok yerinden milyonlarca oyuncu barındırıyor. Oldukça popüler olan MMORPG oyunu için Pearl Abyss, Black Desert Türkiye&MENA‘ya yeni oyun içi etkinlikler geldiğini duyurdu. Bu etkinlik sonucunda oyuncular çeşitli ödüllerin sahibi olabilecek.

Black Desertta Cumhuriyet Bayramina Ozel Bir Etkinlik Basladi 1

Geçtiğimiz günlerde başlayan Cadılar Bayramı kutlamalarının ardından oyuna gelen Isabella, Florin halkının büyük bir çoğunluğunu oyuncak bebeklere dönüştürdü. Oyuncular, oyuna eklenen özel görevlerden Ruh Sinmiş Pamuk Topakları kazanarak Şef Valentine’e yapılan büyüyü bozmak için yardımcı olabilecekler. Ayrıca bu toplanan Pamuk Topakları, Valks’ın Tavsiyesi gibi harika ödüllerle takas edilebilecek. Bu takas sayesinde muazzam ödüller kazanabilecek olan oyuncular aynı zamanda çeşitli güçlendirmeler kazanabilmek içinde Şeker Keserleri satın alabilecekler.

Pearl Abyss ayrıca yaptığı açıklama ile birlikte 29-30 Ekim 2020 tarihleri arasında Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için özel bir etkinliğin başladığını duyurdu. Eşya Düşürme Artış Parşömeni ve Yükseltme Yardım Seti gibi çeşitli özel ödüller, 30 dakikaya kadar oyun süresine bağlı olarak verilecek. Oyuncular ayrıca, 100 Gümüş Para gibi sembolik bir miktarla Cumhuriyet Bayramı’na özel Türk Bayrağı gibi kutlama eşyalarını satın alabilmek için İnci Dükkanı’na gidebilirler.

Son olarak Black Desert’a gelmiş olan Cadılar Bayramı etkinliği 28 Ekim – 11 Kasım 2020 tarihleri arasında devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.