Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert’de Güneşin Tadını Terrmian Su Parkı’nda Çıkaracağız!

Black Desert'e su parkı geldi.

Ülkemizde ve dünyada 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden efsanevi MMORPG oyunu Black Desert yine oyuncuların yüzünü güldürecek gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Black Desert’de Güneşin Tadını Terrmian Su Parkı’nda Çıkaracağız 2

Havaların ısınması Black Desert evrenini de vurdu. Havaların ısınması ile Black Desert evreni de susuzlukla anılmaya başlanırken, bu susuzluğu gidermek için de oyunculara Terrmian Su Parkı sunuldu. Buna ek olarak oyuncular birçok ödül kazanabilecek ve oyun içerisinde eğlenceye doyacaklar.

Duyurulması ile herkesi heyecanlandıran Terrmian Su Parkı Türkiye ve Mena bölgesindeki oyunculara sunuldu. Yazın kavuran sıcaklar için en iyi serinleme alanı olacak olan bu parkta kıyıya yanaşan tonlarca ödülden de payımızı alabileceğiz. Maceracılar iskeleye indirilmeyi beklenen ödüller arasından yeni ekipmanlar kapabilecek ve kutlamalara dahil olabilecekler.

Bugünden itibaren Black Desert evreninde yer alan maceracılar Terrmian Su Parkı ile oyuna gelen çeşitli etkinliklere de katılabilecek ve güneşin tadını çıkarabilecekler.

Oyuncular “Dev Deniz Tarağını Kır”, “Balinalara Yardım Et”, “Hazine Avcısı” ve “Terrmian Atlama Taşı” gibi görevleri başararak çeşitli ödüllerin sahibi olabilecek ve EXP kazanabilecekler. Ayrıca oyuncular bazı görevler ile ‘Terrmian Nişanı’ da kazanabilecek ve oyun içerisinde kullanabilecekler.

“Yeni Topçu Aranıyor”, “Yazı Kurtar”, “Kaptan Moguly” ve “Ürpertici Hayalet Gemi” gibi görevleri başaran oyuncular  Terrmian Nişanı toplayabilecek ve dükkandan Shakatu’nun Lüks Kutusu’nu alabilecekler.

18 Temmuz – 21 Ağustos tarihleri arasında oyuna giriş yapan oyuncular çşitli eşyalar ile ödüllendirilecekler. Etkinlik boyunca oyuncular Shakatu nişanı toplayabilecekler.

Black Desert Online dünyasına yeni katılmak isteyen oyuncular, 7 gün boyunca oyuna giriş yaparak misafir kartı kullanabilecek ve 50’nci seviyeye ulaştıklarında da oyuna tam erişim yapabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.