Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Yeni Yılı Bir Sürü Hediye İle Kutluyor!

Black Desert'ün yeni yıl etkinliği bugün başlayacak.

Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan efsanevi MMORPG oyunu Black Desert yeni yılı girmeye hazırlanıyor. Mobil platforma da gelen başarılı yapım yeni yılı dopdolu kutlayacak.

Black Desert Yeni Yılı Bir Sürü Hediye İle Kutluyor 2

Aldığı güncellemeler ve yaptığı etkinlikler ile oyunculara sürekli yeni içerikler sunan ve sunmaya devam eden Black Desert yeni yıla girmeye hazırlanıyor. 2019 yılında oyuncuların büyük bir ilgisi ile karşılaşan yapım mobil platforma gelmesi ile birlikte de yüzleri güldürmeye devam etti. Yeni yıl etkinliği ile bugün oyunculara çeşitli ödüller dağıtacak olan yapım yeni yılı dopdolu bir şekilde oyuncuları ile kutlayacak.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Black Desert’ün yeni yıl etkinliği 31 Aralık yani bugün itibari ile oyunculara sunulacakmış. 15 Ocak’a kadar devam edecek olan etkinlikte oyunculara oyun içi görevlerin yanı sıra oyuna giriş ödülleri de verilecekmiş. Verilen görevleri başarı ile tamamlamayı başaran oyuncular çeşitli ödüller kazanabilecek ve yeni yılı keyifli bir şekilde kutlayabileceklermiş.

Haber içerisinde oyun içi eşya düşme oranınında yüzde 50 artacağından söz ediliyor. Tatil temalı etkinlikler ile oyuncular birbirinden farklı eşyalar kazanabilecek ve oyun içerisinde kullanabileceklermiş.

Oyuncular Kara Ruh görev zincirini tamamlayarak, Lara ile konuşabilecek ve Dilek Feneri uçurabilecekler. Dilek Feneri ile oyuncular Dilek Kutusu elde edebilecekler. Eşya düşme oranı 8 Ocak 2020’ye kadar geçerli olacak. 8 Ocak’tan sonra eşya düşme oranı eski oranına dönecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.