Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Yeni Bir Ülkede Yayınlanıyor

Şu oyunu yayınla adam akıllı. Sende kurtul biz de

Geçen sene de çok kereler haberini yaptığımız Black Desert’ ten yeni bir haber geldi. Bildiğiniz gibi oyun dünyanın en iyi MMORPG’ leri arasında gösteriliyor. Kore MMO’ larının en iyi temsilcilerinden birisi olan Black Desert’ ün ülkemizde yayınlanmaması, hatta dünyanın %90′ nından fazlasında yayınlanmaması sorunu yaşıyorduk. 

Ancak, biz sevinmesek te oyun yavaş yavaş alanını genişletiyor. Hala oynayamıyor olsakta, bundan sonra Amerika’ nın güneyi oyunu oynayabilecek. Bildiğiniz gibi Amerika büyük bir ülke. Black Desert’ ü Güney Amerika’ ya açarak sorunu çizmeyi tercih etmişler. Amerika Birleşik Devletlerin’den RedFox Games’ in, Güney Amerika’ ya özel yayıncılığını üstlendiği Black Desert’ ün hakları PearlAbyss’ de bulunuyor.

maxresdefault-5

Birçok insan oyunu oynamayacakların dan şikayetçi olduğunu duyduk ve yerel yayıncılar bunun farkındaydı. Oyun Güney Amerika’ya geldi. RF Online, 12 Sky 2, Cloud 9 gibi kaliteli Kore MMO’ larını da elinde bulunduran PearlAbyss, Kore piyasasının dışarıya açılmamasının sebeplerinden biri olarak gözüküyor. 

PearlAbyss ile yaptığı anlaşmaya dikkatleri üzerine çeken RedFox Games, Güney Amerika pazarında eksik olan Kore MMO’ sunu muhteşem bir oyun ile giderdiklerini açıklıyor.

PearlAbyss’ in CEO’ su Kyoungin Jung ise, bu ortaklıkla beraber, şirketlerinin uluslararası alanda genişlemesi için büyük bir adım olacağını açıkladı. PearlAbyss’ in CEO’ sunun şirketin başına yeni geçtiğini düşünürsek, şirketin bakış açısı değişmiş gözüküyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.