Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online’da Kamasylve Kutsaması Tartışma Yarattı

Kamasylve Kutsaması BDO'ya eklenince oyuncular da ikiye ayrıldı.

En popüler MMORPG oyunlarından birisi olan Black Desert Online’ın hem Türkiye, hem de yurt dışı sunucularına yeni bir güncelleme gelirken, oyuna da ‘Kamasylve Kutsaması’ adı verilen özel bir eşya eklendi. Eşya düşürme oranını yüzde 20 arttıran ve Enerji Yenileme +2 bonusu sağlayan yeni eşya İnci Dükkanı üzerinde satılırken, beraberinde tartışmaları da getirdi ve oyunun Pay 2 Win yönünde ilerlediği iddia edildi.

Black desert online kamasylve kutsamasi tartisma yaratti 1

Gerek Türkiye, gerek Avrupa forumlarında bu eşya için Black Desert Online yönetimine tepki gelirken, kimi oyuncular ise Kamasylve Kutsaması’nın gelişinden mutlu ve bu şekilde oyunun hızlı şekilde ilerleyeceğini, Kore sunucusuna yetişeceğini söylüyorlar. Diğer yandan BDO’nun Topluluk Yöneticisi Jouska da bazı açıklamalar yaptı ve Pay 2 Win tartışmalarına değindi.

Jouska ise Kamasylve Kutsaması’nı sadece İnci Dükkanı üzerinde İnci ile satmadıklarını, aynı zamanda Vefa sekmesi altında da bu eşyanın bulunduğunu dile getirdi. BDO Türkiye sunucusuna baktığımızda da Vefa puanı ile bu eşyanın alınabildiğini görüyoruz. BDO’da oyuna girdikçe her gün 100 Vefa puanı kazanılıyor ve bunlarla çeşitli hediyeler alınıyor. Kamasylve Kutsaması da bunların arasında ve 1000 Vefa puanı toplayarak oyun içinde ücretsiz edinmek mümkün.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.