Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online’a Valencia Bölgesi ve Musa Karakteri Eklendi

Beklenen karakter Musa nihayet Black Desert Online'daki yerini aldı.

Black Desert Online’ın bu seferki haftalık güncellemesi epey büyük boyutta olurken, hem yeni bölge Valencia 1 geldi, hem de beklenen Musa karakteri oyuna eklendi.

Black desert online valencia bolgesi ve musa karakteri eklendi 1

Güncellemeyle birlikte Valencia Açılışı Kutlama Etkinliği düzenlenirken, 12 Nisan tarihine kadar Çöl Nişanı toplayarak ödüller kazanmak mümkün olacak. Aynı zamanda yine 12 Nisan’a kadar ekran görüntüsü etkinliği de düzenleniyor.

Black Desert Online Türkiye & MENA sunucusunda oynayan Türk oyuncuların en çok beklediği karakterlerden birisi de Musa olmuştu. Uzun süredir oyuncuların ‘Musa ne zaman gelecek?’ sorusu da bu şekilde yanıtlanırken, artık oyunda bu hızlı kombolara sahip etkili karakterle de oynayabileceksiniz. Musa, kıvrak dövüş stili ve samuray tarzı görünüşüyle dikkat çekiyor.

Aynı zamanda yeni güncellemeyle birlikte Bahar Etkinliği  de düzenlenirken, Black Desert Online’a sahip olmayan kullanıcılara artık 7 günlük ücretsiz deneme hakkı veriliyor. Sonlanma tarihi henüz duyurulmasa da, şu anda herkes oyuna kayıt olarak indirebilir ve 7 gün boyunca deneyebilir. Ayrıca bugünden itibaren 1 Nisan’a kadar bütün oyuncular yüzde 20 İnci Eşyası indirim kuponuna sahip olacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.