Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online’a Tag Sistemi Eklendi

Yeni sistemle BDO çok daha esnek bir oyun olacak.

Black Desert Online’a gelen son güncellemeyle oyunda maceralara çıkmak ve görev yapmak çok daha kolay olacak. Yeni tanıtılan Tag sistemi oyunu daha kolay ve daha sürükleyici bir hale sokuyor. Artık oyuncular maceralarında işler zora girmeye başladığında yüksek seviyeli yan karakterlerinden birisine geçiş yapabilecek. Bu sistem Street Fighter ya da Tekken gibi dövüş oyunlarında şimdiye kadar sık sık kullanılmıştı. Bir MMORPG oyununda ise pek alışık olduğumuz bir şey değildi.

black desert online tag sistemi eklendi 1

Black Desert Online deneyimi yeni güncellemeyle brlikte çok daha eğlenceli olacak. Yeni tanıtılan Tag sistemiyle birlikte oyuna önemli ölçüde esneklik getirilirken, BDO’nun dünyasında herhangi bir yerde gezerken istediğiniz yan karakterlerden birisine geçiş yapabileceksiniz.

Tabii ki Tag sistemi tamamen serbest olmayacak ve belli başlı kısıtlamalar mevcut. Öncelikle bu sistemi kullanabilmek için karakterlerinizden birinin en azından 56. seviyede olması şart. Çölde ya da büyük okyanusta gezerken de Tag kullanamayacaksınız. Ayrıca sistem Node savaşlarında da çalışmayacak.

Tag sistemini kullanarak karakter değiştirdikten sonra 5 dakika bekleme süresi verilecek ve ardından tekrar kullanabileceksiniz. Ayrıca Tag ile geçilen karakterler eşya satışı ve alımı yapamayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.