Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online’a Denizlerin Hakimi Olan Vell Geldi!

Black Desert Online'a Vell isimli bir canavar geldi.

Yılların efsanevi MMORPG oyunu olarak adından söz ettiren Black Desert Online yeni güncellemesi ile oyunculara denizlerin tek hakimi olan Vell adlı canavarı sunuyor.

Black Desert Online’a Denizlerin Hakimi Olan Vell Geldi 2

Black Desert Online’ın denizlerinde haftalardır nedensiz bir uğultu ve dalgalanmalar oluyordu. Denizin derinliklerinde ortaya çıkan dalgalanmaların ve uğultuların sebebi Vell adlı canavarmış. 7 Kasım itibari ile oyun içerisine gelen Vell oyuncular tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı. Margoria Denizi’nde oyuncuların karşısına çıkacak olan Vell ile savaşabilmek için oyuncuların en az 50 seviye olmaları gerekiyor. Oyuncuların toplarla techizatlandırılmış botlarının da olması geliştirici ekip tarafından öneriliyor.

Vell kendisi ile savaşmaya gelecek olan karakterler için yarım saat öncesinden kulaklarımızı titretecek şekilde kükreyecek. Vell bu kükreme ile adeta ziyafet vaktinin geldiğini belirtecek. Oyun içerisinde havanın kararması, bulutlar ve yağmur Vell’in denizdeki dansını kutlayacak. Vell ile savaşıp onu öldürmeyi başaran oyuncular Vell’in kalbi de dahil olmak üzere pek çok nadir eşyaya da sahip olabilme fırsatı yakalayacaklar.

Geçtiğimiz haftalarda bir duyuru ile 10 milyon oyuncuya ulaştığını belirten Black Desert Online TR & Mena bu başarıyı kutlamak için 7 Kasım – 21 Kasım tarihleri arasında 10 Milyon Maceracı Etkinliği 2 ve 100 Dakikalık Mucize etkinliklerini de oyunculara sunacak.

Black Desert Online’a Denizlerin Hakimi Olan Vell Geldi 3

Oyuncular avcılık, toplayıcılık ve balıkçılık yeteneklerinden ayrı ayrı birer tane üç adet eşya toplayarak Mutluluk Dolu Hediye Kutusu sahibi olabilecekler.

Son olarak oyuncular 8 Kasım – 21 Kasım tarihleri arasında oyuncular Velia’da bulunan NPC Mathis’in verdiği görevi ve ticaretleri tamamlayarak 100 milyon Gümüş’ün sahibi olabilecekler.

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.