Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online Xbox One Sitesi ve Forumları Açıldı

Sevilen MMORPG oyunu Black Desert PC'nin ardından şimdi de konsol yolunda.

Bir süredir Pearl Abyss’ten başarılı MMORG Black Desert Online’ın Xbox One portu hakkında haber alamıyorduk. En son olarak da geçtiğimiz yıl düzenlenen E3 fuarında Black Desert’ı Microsoft’un konsolunda görmüştük.

Black desert online xbox one sitesi ve forumlari acildi 1

Buna rağmen Xbox One oyuncularını sevindirecek haberlerimiz var çünkü bugün geliştirici stüdyo Pearl Abyss, oyunun Xbox One sürümünü bir kez daha doğruladı ve resmi web sitesini açtı. Black Desert Online Xbox One sürümü için resmi forumlar da yayına alınırken, eğer merak ediyor ya da topluluğa katılmak istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

Fantazi MMORPG oyunu Black Desert Online, Xbox One konsolu için 2018 yılının sonlarında çıkacak. Başarılı yapım daha önce PC platformu için Güney Kore, Avrupa ve Amerika bölgelerinde kullanıcıların beğenisine sunulurken, son olarak da geçtiğimiz yılın sonunda Türkiye’ye MENA sunucusuyla birlikte gelmişti. Bu sunucu tamamen Türkçe dil desteğine sahipti.

Black Desert Online’ın Xbox One sürümü hakkında şu anda bildiklerimiz bu kadarıyla kısıtlı fakat elimize yeni bilgiler geçtikçe haber vermeye devam edeceğiz. Oyunun geçen yıl yayınlanan E3 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz;

Black Desert 2017 E3 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.