Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online, Web Sitesi Açılışına Özel Üyelik Etkinliği İle İnci Dağıtıyor!

Black Desert Online geçtiğimiz günlerde GameX 2017'de TÜrkçe olarak oyun severler'in karşısına çıktı. Black Desert Online Türkiye'de ki web sitesi şerefine 31 Ekim'e kadar özel bir etkinlik yaptığını duyurdu.

Yıllardır çeşitli bahaneler ile ülkemizde erişeme açılamayan Black Desert Online, geçtiğimiz günlerde GameX 2017 Uluslararası Dijital Oyun Fuarı‘nda Türk oyun severler’in karşısına çıktı. Gerekli izinlerin alınması ile birlikte Türkiye’de ofis açan Pearl Abyss, GameX 2017 de oyun severler den tam puan aldı.

Black Desert Online Web Sitesi Açılışına Özel Üyelik Etkinliği İle İnci Dağıtıyor 1

Yıllardır ülkemize açılamayan Black Desert Online, 14 Eylül Perşembe – 17 Eylül Pazar tarihleri arasında her yıl düzenlenen Uluslararası Dijital Oyun Fuarı olan GameX 2017’de Türk oyun severlerin karşısına çıktı. Yaklaşık 40 bilgisayar ile Türkçe olarak oyun severlerin karşısına çıkan Black Desert Online, adeta bir izdihama neden oldu.

MMORPG oyunları arasında adeta efsanevi olarak gösterilen Black Desert Online, Türkiye’de ki resmi web sitesini açması ile özel bir etkinlik yapacağını duyurmuştu. 31 Ekime kadar sürecek olan özel etkinlikte Black Desert Online’a yeni üye kaydı yapan kişilere çekilişle CBT(Kapalı Beta Testi) süresinde ve oyun açıldıktan sonra kullanabilecekleri inci dağıtılacak.

Black Desert Online Web Sitesi Açılışına Özel Üyelik Etkinliği İle İnci Dağıtıyor 2

31 Ekim 2017’ye kadar sürecek olan özel etkinlik 2 defa inci dağıtımını kapsayacak. Bu inciler önce CBT sırasında verilecek, daha sonra OBT(Açık Beta Testi) sırasında verilecek.

  • 1000 inci – 10 Kişiye
  • 500 inci 30 kişiye
  • 100 inci 100 kişiye dağıtılacak.

Ödüller kampanya bittikten sonra sahiplerine dağıtılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.