Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online Remaster Oyuncu Sayısını Ciddi Ölçüde Artırdı

Black Desert Online'ın yeni sürümü oyuna olan ilgiyi artırdı.

Pearl Abyss ve Kakao Games bugün bir açıklama yaparak Black Desert Online’ın yeni remaster sürümü hakkında ilk sonuç ayrıntılarını paylaştı. Buna göre başarılı MMORPG’ye gelen güncelleme, oyunun kullanıcı sayısını yüzde 24.2 oranında artırdı!

black desert online remaster oyuncu sayisini ciddi olcude artirdi 1

Geçtiğimiz hafta Black Desert Online gelişmiş grafikler ve yeni müzik albümü ile güncellenmiş, oyun deneyimi bir ileri noktaya taşınmıştı. Sonuç olarak BDO’nun oyuncu sayısı bir hafta içinde ciddi ölçüde arttı. Eski oyuncularda yüzde 103.6 oranında geri dönüş olurken, aynı zamanda Black Desert Online’da yüzde 24.2 oranında yeni oyuncu sayısı artışı yaşandı. Bu rakamların ayrıca NA ve EU bölgelerini kapsıyor. Yani Güney Kore ile Türkiye-MENA sunucusu dahil değil.

Kakao Games CEO’su Minsung Kim de konuya ilişkin açıklama yaparken, Pearl Abyss’in Black Desert Online Remastered sürümüyle harika bir iş çıkardığını, sınırların zorlandığını ve oyuncuların oyuna geri dönüşünün nomal olduğunu dile getirdi.

Açıkçası Black Desert Online zaten hali hazırda sektördeki en iyi grafiklere sahip MMORPG oyunuydu. Remaster sürümü ise oyunu gerçekten çok daha iyi bir noktaya taşımış oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.