Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Online 1 Milyar Dolar Geliri Geride Bıraktı!

Black Desert Online'ın 18 milyon kayıtlı oyuncusu var.

Efsanevi MMORPG oyunu olarak bilinen ve oyuncuların gönlünde adeta bir taht kuran Black Desert Online günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Aralık 2014 lansmana çıkan yapım, 2018’in Mayıs ayında ülkemize gelmişti.

Black Desert Online 1 Milyar Geliri Geride Bıraktı 2

Koreli oyun geliştirici Pearl Abyss tarafından geliştirilen ve hem konsol hem de bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Black Desert Online bugün oyuncu sayısı ve gelirleri ile gündeme geldi. GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre Güney Kore merkezli oyun geliştirme şirketi olan Pearl Abyss’in başarılı oyunu Black Desert Online güncel rakamlara göre 18 milyon kayıtlı oyuncu tarafından oynanıyormuş. 150 farklı ülkede 18 milyon kayıtlı oyuncuya sahip olduğu belirtilen yapım, 1 milyar dolar gibi de bir gelir elde etmiş.

150 farklı ülkede Xbox One ve PC platformunun yanı sıra bazı ülkelerde mobil olarak da oynanabilen yapım, batı ülkeleri için yakında mobil sürümünü de sunacakmış.

Yapılan haberde Pearl Abyss’in CEO’su Robin Jung, oyunun hem Android hem de İOS sürümünün yakında batılı oyunculara da sunulacağını ifade edilmiş. Ayrıca oyunun brüt satışlarının yüzde 30’unun mobil platformda gerçekleştirildiğini belirtmiş. Geliştirici ekibin sıkı çalışma planından da söz eden CEO, oyunculardan gelen destekler için de teşekkür etmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.