Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Mobile’ın Android Üzerinden Ön Lansmanını Gerçekleştireceği Ülkelerin İsimleri Belli Oldu!

Black Desert Mobile kış aylarında iOS platformu oyuncularına da sunulacak.

Pearl Abyss’in efsanevi MMORPG oyunu olan Black Desert, 24 Ekim itibari ile Android platformunda lansmana çıktı. Oyuncuların büyük bir ilgisiyle karşılaşan yapım, Türkiye’de dahil olmak üzere 7 farklı ülkede İngilizce olarak oynanmaya başlandı.

Black Desert Mobile’ın Android Üzerinden Ön Lansmanını Gerçekleştireceği Ülkelerin İsimleri Belli Oldu 2

Türkiye, Avustralya, Malezya, İrlanda, İsveç, Şili ve Kanada‘da Android platformu üzerinde oynanabilir olan Black Desert Mobile, 2019’un kış aylarında iOS platformu oyuncularına da sunulacak. Android platformu için Google Play üzerinde haftalar önce ön kayıtlara açılan yapım beklenen rakamların da üzerine çıktı. 2 milyondan fazla oyuncu tarafından ön kayıt yapılan oyun, iOS platformu için de App Store üzerinde ön kayıtlar almaya devam ediyor.

Açık dünya MMORPG oyunu olarak mobil platformda oyunculara sürükleyici bir deneyim sunacak olan Black Desert Mobile maceracılara benzersiz içerikler de keşfetme fırsatı verecek. Eşsiz bir savaş sistemi eşliğinde oyunculara kişiselleştirme seçenekleri de sunan mobil oyun hızlı ve tempolu savaşlara ev sahipliği yapacak.

Oyuncular mobil sürümde yeni içerikler de keşfedebilecek, hatta yeni içerikler keşfetmekle de kalmayıp, aynı zamanda Toplama, Balıkçılık, Ticaret, At Çiftleştirme, Üretim ve Kamp Yönetimi gibi yaşam becerileri de kazanabilecekler.

Bunlara ek olarak oyuncular Yükseltme, Aksesuar, Petler ve Kara Ruh gibi farklı özellikler kazanarak güçlerini artırabilecek, daha etkili bir hale gelebilecekler.

5 farklı karakter sınıfının yer aldığı yapımda oyuncular karakter sınıflarından bir tanesini seçerek MMORPG dünyasına giriş yapabilecekler. Bu sınıfların adları Warrior, Ranger, Glant, Witch ve Walkyrie olarak duyuruldu.

Dileyen iOS kullanıcıları buradan kayıt yaptırabilir ve ön kayıt ödüllerine erişebilirler.

Black Desert MOBILE Official Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.