Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Mobile Bugün Ön Yüklemelere Açılacak!

Black Desert Mobile ön yüklemelere açılıyor.

Efsanevi MMORPG oyunu olan Black Desert günümüzde 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ederken yapım mobil platforma da çıkmaya hazırlanıyor. Oyun bugün ön yüklemelere açılacak.

Black Desert Mobile Bugün Ön Yüklemelere Açılacak 2

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda Black Desert’ün mobil platforma geleceği duyurulmuş ve oyuncular tarafından bekleyiş başlamıştı. Çok geçmeden oyun Android ve iOS platformunda ön kayıtlara açılmış ve 2 milyondan fazla oyuncu ön kayıt yaptırmıştı. Bugün Black Desert Mobile’dan yeni haberler geldi.

Altchar’ı haberi ile edindiğimiz yen gelişmeye göre Black Desert Mobile bugün hem Android hem de iOS platformunda ön yüklemelere açılacakmış. Ön yüklemelerden faydalanan oyuncular kullanıcı adlarını seçebilecek, oyun başlamadan önce karakterlerini özelleştirebileceklermiş. Oyunun konsol ve bilgisayar platformunda yer alan özelleştirme seçenekleri olduğu gibi mobil platformdaki oyuculara da sunulacakmış.

Oyuncular 5 farklı sınıf arasından seçimler yapabilecek, karakterlerini yaratabilecekler. Bu karakter sınıfları Warrior, Ranger, Giant, Witch ve Valkyrie olarak duyuruldu.

Bunlara ek olarak 9 Aralık – 16 Aralık tarihleri arasında Facebook üzerinde çeşitli etkinlikler de oyunculara sunulacak. Bu etkinlikler ile oyunculara oyun içi benzersiz eşyalar dağıtılacakmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.