Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Mobile 24 Ekim’de Lansmana Çıkacak!

Black Desert Mobile'ın yarın lansmana çıkması bekleniyor.

MMORPG dünyasının efsanevi oyunu olarak nam salan ve günümüzde dünyanın dört bir yanında 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Black Desert Mobile yakında Android ve iOS platformunda da oynanabilir olacak.

Black Desert Mobile 24 Ekim’de Lansmana Çıkacak 2

Pearl Abyss’in milyonlara ulaşan oyunu olan Black Desert önce Kore daha sonra da farklı ülkelerde lansmana çıkmış, günümüze kadar popülerliğini yitirmemiş bir MMORPG oyunu olarak oynanmaya devam ediyor. Yaklaşık 1 aydır Google Play üzerinde ön kayıtlarda yer alan yapım yakında hem Android hem de iOS platformunda oynanabilir olacak.

Dünyanın farklı noktalarında yer alan 150’den fazla ülkedeki oyuncuları ortak bir dünyada karşı karşıya getirecek olan Black Desert Mobile dinamik becerileri ve benzersiz sınıfları ile mobil platforma geliyor. Oyunculara heyecan verici savaş deneyimi sunacak olan yapım canlı grafikler eşliğinde ayrıntılı karakterleri karşımıza çıkaracak.

Oyuncular mobil sürümde karakterlerini diledikleri gibi özelleştirebilecek ve her türlü detayı kişiselleştirebilecekler. Oldukça zengin içerikler ve geniş özelleştirme seçenekleri oyuncuların beğenisine sunulacak.

24 Ekim 2019’da Android ve iOS platformu oyunculara sunulması beklenen yapım oynaması ücretsiz olarak lansmana çıkacak.

Black Desert MOBILE Official Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.