Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert Arsha Arenasının Kapılarını Oyunculara Açıyor!

Black Desert'ün yeni etkinliği ve ödülleri duyuruldu.

Sık sık çeşitli etkinlikler ile milyonlarca oyuncusuna ödüller dağıtan ve dağıtmaya devam eden Black Desert bir kez daha kapılarını oyunculara açmaya hazırlanıyor. En güçlü kahramanların hayatta kalacağı Arsha Arenası için ön kayıtlar başladı.

Black Desert Arsha Arenasının Kapılarını Oyunculara Açıyor 2

Zengin yapısı ve sürükleyici oynanışı ile oyunculara macera tadında bir evren sunan Black Desert yine heyecanı ikiye katlamaya hazırlanıyor. Black Desert’ün resmi kanallar aracılığıyla yapılan duyuruya göre kahramanların kıyasıya mücadele edeceği Arsha Arenası ön kayıtlara açılmış.

Oyuncuların arenaya katılabilmesi için 23 Eylül 2019’a kadar ön kayıt yaptırmaları gerekiyor. Elemeler ve grup aşamaları kayıtlardan sonra başlayacak. Rakipleri karşısında galibiyet elde eden oyuncular 12 – 13 Ekim 2019 tarihlerinde en büyük ödül için arenada ter dökecekler. En üst sıralara tırmanmayı başaran oyuncular muhteşem ödüllerin sahibi olacak ve ayrıca Arsha Arenası Şampiyonası’nın galibi olarak nam salma şansı elde edecekler.

Yeni etkinlikte oyuncular Krodalgo’nun güçlerini çağırabilecek, diğer tüm at ve ekipmanlarını en güçlü bir şekilde kullanabilecekler. Üç yeni Krodalgo At Techizatı kullanarak atlarına yeni güçler kazandırabilecekler. Oyuncular Spirit of the Land ve deniz setleri ile altlarına yepyeni donanımlar sağlayabilecek, eyer, üzengi ve nal ile yeni bir görünüme kavuşturabilecekler.

Oyunculara özel etkinliklerde sunan Black Desert, önümüzdeki iki hafta boyunca Laila’ın avlama, toplama ve balıkçılık gibi unsurlarını her yerde bolca oyunculara sunacak. Ödüllü günlük mücadeleler ile oyuncular Peri Yoldaş sahibi olabilecekler.

Son olarak Kara Ruh eğitimine katılan oyuncular yüzde 50 daha fazla EXP kazanacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.