Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Black Desert 3. Yıl Dönümünü Özel Ödüllerle Kutluyor

Black Desert Türkiye&MENA'nın üçüncü yıl dönümüne özel olarak birçok fırsat oyuncuları bekliyor.

Pearl Abyss‘in popüler MMORPG oyunu Black Desert üçüncü yıl dönümünü özel ödüller ile birlikte kutluyor. Pearl Abyss bugün yaptığı duyuru ile birlikte Black Desert Türkiye&MENA’ya özel yıl dönümü etkinliklerinin ve ödüllerinin geldiğini duyurdu. Black Desert’ın dünyasında yer alan tüm oyuncular Calphe:ON Şöleni etkinliğine katılarak çeşitli ödüllerin sahibi olabilecekler.

Black Desert 3. Yil Donumunu Ozel Odullerle Kutluyor

Pearl Abyss, Black Desert Türkiye&MENA’nın üçüncü yıl dönümünü kutlamak için bir dizi etkinlik getirdi. 9 Aralık 2020 tarihine kadar Marni’nin Taşı satın alan tüm oyuncular Wacky Toshi‘den özel bir görev alarak harika ödüller kazanma şansına sahip olacak. Bunun yanı sıra Hot Time etkinliği ile 15 Aralık tarihine kadar ek güçlendirmeler sunarken, 23 Aralık 2020 tarihine kadar Kalıcı Erişim edinilebilecek.

Black Desert’ın Sonbahar Sezonu sona ermeden önce 26 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında özel bir etkinlik gerçekleşiyor. Etkinlik süresinde her gün bir Sonbahar Sezonu kuponu açıklanacak ve etkinliğin ilerleyen zamanlarında ise Zamanın Sindiği Kara Taş ve Tuvala Cevheri gibi eşyalar oyun içi posta aracılığı ile oyunculara teslim edilecek. Bu nedenle bu tarihler arasında maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın.

Ayrıca 2 Aralık tarihine kadar özel bir oyun paket promosyonu düzenleniyor. Hem Steam hem de resmi web sitesi üzerinden oyun paketleri %70 indirimli olarak satılıyor. Son olarak, 5 Aralık 2020 tarihinde başlayacak olan Calphe:ON Şöleni etkinliği başlıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.